Adevărul despre ceai. Ce nu ți-a spus nimeni despre pericolul ascuns din plicuri

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Adevărul despre ceai. Există un pericol despre care sigur nu știai. Cum îl poți evita.

Adevărul despre ceai și cum te poți îmbolnăvi. Suntem din ce în ce mai conștienți de utilizarea excesivă a plasticului în viața noastră și de problemele pe care le aduce sănătății noastre și mediului. Pliculețele de ceai pe care le vedem în multe supermarketuri nu fac excepție. Deși ați putea crede că aceste pungi sunt realizate din hârtie sau alte fibre, realitatea este că acestea conțin microplastice care sunt eliberate la contactul cu apa și sunt dăunătoare pentru noi.

Un studiu realizat de Universitatea din Heriot-Watt, din Scoția, arată că am putea ingera circa aproximativ 100 de particule mici de plastic odată cu mâncarea noastră în fiecare zi. Ești surprins? Dacă mergem la orice supermarket, putem vedea că aproape toate alimentele sunt învelite în plastic. Ambalaje și pungi care, atunci când sunt în contact cu alimentele și băuturile noastre, ajung să lase microplasticele și nanoplasticele dăunătoare sănătății noastre.

Aceste particule mici pot călători prin sânge până când ajung la organe la fel de importante ca ficatul sau intestinul, arată Tea Shop.

Plicurile de ceai, dăunătoare

O opțiune de a elimina materialele plastice din alimentele noastre și, în consecință, din organismul nostru, este de a le cumpăra în vrac. Ca și în cazul cerealelor, cum ar fi orezul sau leguminoasele, cum ar fi năutul, ceaiul a fost comercializat în vrac, dar a ajuns să fie ambalat în plicuri de uz individual, deoarece acestea sunt mai ieftine.

Potrivit specialiștilor, plicurile conțin, de cele mai multe ori, ceai de calitate inferioară, culese direct cu mașini decojire și zdrobire a frunzelor. Această metodă este un proces industrial în care alegerea unui lot de ceai poate dura doar 2 ore și în care prin tăierea și tăierea frunzelor, aroma și aroma se pierd.

Citește continuarea Dc Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel