Adevărul despre averea lui Zanni: „Cred că am produs lejer un milion de euro”. De ce nu a primit toți banii cuveniți

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

 Zanni a oferit mai multe detalii neștiute din viața sa personală.

Zanni a câștigat de două ori competiția Survivor România, lucru care i-a schimbat complet acestuia viața. Din banii pe care i-a câștigat din primul sezon, acesta și-a cumpărat propria locuință, iar acum are de gând să pună bazele propriului business. Tocmai din cauza acestui lucru, pe fondul trecutului său tumultos și greu, acesta spune că le va rămâne mereu recunoscător celor care i-au dat șansă să intre în această competiție. Astfel, Zanni a povestit o experiență pe care a acceptat-o recent, de pe urma căreia a avut extrem de mult de suferit. Cu toate acestea, recunoștința pentru staff-ul Survivor a fost prea mare, motiv pentru care el nu a putut să refuze favorul. 

„Da, mi-a schimbat viața, le-am zis și în primul sezon, și al doilea „sunați-mă la orice oră, oricând”.  Spre exemplu, sezonul trecut am fost chemat pentru a fi antrenor la Faimoși, nu am întrebat de bani, de nimic, nici nu am fost plătit pentru chestia aia, nu zic că nu mi-ar fi plăcut, însă am lăsat la aprecierea producției dacă vrea să ne monetizeze pentru efortul nostru, că mergem până în Dominicană, m-am ars, soarele mi-a otrăvit fața, nu mai puteam deschide ochii.

M-am chinuit săptămâna aia, nu am putut să dorm, aveam frisoane, mâncărimi și m-am dus, nu am fost plătit. M-am dus gratis, nu-i problemă. Mulți mi-au zis că nu are cum să nu mă plătească. Acum aș vrea să fiu plătit, pentru că vreau să fiu respectat. M-au tratat cum i-au tratat pe toți, nu a fost un tratament sau ceva.”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu. 

Citește și: Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Putea deveni milionar

Zanni nu a câștigat sume impresionante doar de la Survivor, ci și din muzică, acolo unde a colaborat cu Alex Velea o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, contractul dintre cei doi s-a întrerupt brusc, iar acesta a lăsat de interpretat faptul că celebrul artist nu i-ar fi dat banii cuveniți. Acum, Zanni spune faptul că ar fi putut atinge de multă vreme milionul de euro, dacă și-ar fi primit sumele cuvenite.

„Dacă primeam o parte din banii pe care-i luam pe imaginea mea, aveam milionul de euro. Nici măcar un leu nu mi-a venit mie (n.r. din banii de pe Youtube, din piese). Cred că am produs lejer un milion de euro, mai mult.”, a continuat el.

VEZI și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Ce spune despre Alex Velea

Zanni a oferit câteva informații scurte și despre relația cu Alex Velea. Astfel, deși cei doi în trecut păreau a fi buni prieteni, se pare că acesta nu a crezut nicio clipă în aceste lucruri și a considerat că totul este la nivel de business.

„Nu m-am întâlnit cu el, să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da (n.r. crede că totul a fost la nivel de business, fără prietenie) și instinctul nu m-a înșelat niciodată, de asta am plecat. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună, trebuie să plătești pentru orice în viața asta.”, mai spune campionul Survivor All Stars.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel