Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Data publicării:
Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

 Zanni a povestit câteva detalii cu privire la participarea sa la Survivor All Stars, dar și despre trecutul său tumultos.

Competiția Survivor All Stars și-a ales de curând câștigătorul, iar Zanni a fost cel care a ocupat podiumul și a plecat acasă cu marele premiu. Chiar dacă s-a menținut extrem de sus în clasament pe tot parcursul competiției și a fost considerat de mulți dintre colegii săi un bun strateg, se pare că acesta a avut și câteva temeri, înainte de a păși în Dominicană, temeri care s-au și adeverit, povestește el. 

„Că o să fie cineva mai bun, nu mi-a fost frică. Îmi era frică că s-ar putea uni toți împotriva mea, ceea ce s-a întâmplat. Eu mi-am făcut telemele de acasă, au fost niște persoane cu care am vorbit de înainte și le-am spus și s-a întâmplat exact tot ce am zis. Mi-a fost frică că se unesc toți împotriva mea, ceea ce s-a întâmplat, și mă gândeam că dacă fac asta, te dau afară la un moment dat. Nu au reușit. Mi-a fost teamă și de o accidentare, pentru că am avut probleme cu genunchiul în primul sezon, care mi-a trecut după 3 ani, mi-a trecut cu două luni înainte de All Stars.”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

S-a gândit vreodată să se sinucidă?

Zanni a avut parte de o copilărie extrem de dificilă, crescând într-un orfelinat și neștiind ce înseamnă dragostea de mamă sau de tată. Acesta spune că a trecut prin lucruri și situații extrem de grele, cum ar fi bătăile pe care le îndura mereu de la alți tineri mai mari sau de aceeași vârstă cu el. În acest sens, mulți dintre prietenii săi au cedat în fața acestor presiuni, mărturisește acesta, care dezvăluie cum a reușit el să se întărească și să-și găsească puterea de a merge mai departe.

„Mi-am luat prea multă bătaie când eram mic, încât la 16 ani eu ori intrau în depresie (n.r. prietenii lui care erau în aceeași situație cu el), unul s-a sinucis. Și stăteam eu și mă întrebam de unde agresivitatea asta la mine, că oamenii au dreptate. Dar dacă eu dau timpul înapoi, la 16 ani m-am ridicat în picioare și s-a produs schimbarea dintr-o dată, nu mai eram sensibil, chiar dacă unii au cedat. Toate cunoștințele mele din cămin au devenit pușcăriași, sinucigași, dormit prin canale. Eu de atunci am început să înjur. Îmi face bine să opun rezistență.”, a mai declarat acesta.

Citește și: Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

A devenit extrem de dur cu timpul

Astfel, faptul că acum afișează o imagine extrem de dură, pe care mulți o pun la zid, se pare că nu este întâmplător, după cum povestește chiar câștigătorul Survivor All Stars.

„Niciodată nu încep eu, nu mă iau de cineva nevinovat. Dacă ai atacat pe cineva care nu merită, atunci intervin eu, sunt un fel de justițiar. Au fost momente în care am vrut să mă sinucid, un copil e copil, gânduri îți trec multe, dar eu nu am cedat, m-am chinuit, am plâns. Au fost gânduri, dar chiar eram puternic.”, a mai spus el.

Citește și: Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel