Adevăratul motiv pentru care Oana Roman își ascunde părul sub peruci: „Acum fac un tratament”

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care a început să poarte peruci tot mai des.

Oana Roman a fost o apariție cameleonică în ultima vreme. Ba blondă, ba brunetă, azi cu părul lung, mâine cu părul scurt. Internăuții au devenit curioși cu privire la motivul pentru care vedeta a început să-și schimbe look-ul atât de des.

Fiica lui Petre Roman spune că e nevoită să poarte peruci din cauză că părul ei natural este extrem de deteriorat. Și, în timp ce maschează problemele estetice, vedeta urmează un tratament care-i va salva podoaba capilară.

 

 „Am părul foarte deteriorat și, până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am. Și varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine. Și ca să îmi schimb look-ul foarte des și ca să aștept până ce se va regenera părul meu”, a dezvăluit vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Vedeta urmează să se opereze

 

Oana Roman e decisă să își sculpteze trupul pentru a arăta perfect. După ce a slăbit câteva numere bune la haine, fiica lui Petre Roman a rămas cu un complex pe care vrea să-l înlăture.


 
Oana Roman va avea din toamnă o talie de viespe. Vedeta este decisă să treacă printr-o operație chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele. Intervenția va avea loc în toamna acestui an, după cum anunță chiar ea. 

”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.
 

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a explica într-un interviu motivul pentru care a ajuns să aibă nevoie de această intervenție. Se pare că dietele și pierderea dramatică în greutate i-au lăsat semne vizibile pe piele, fiind necesară intervenția medicilor. 

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru Ciao.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel