Adelina Pestrițu te învață codul bunelor maniere: "Cum ținem coatele în timp ce suntem la masă"

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, foto instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, foto instagram

Adelina Pestrițu a oferit un sfat extrem de util pentru momentul în care alegi să iei masa în oraș: cum ținem coatele în timp ce suntem la masă.

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Mereu amabilă şi sociabilă cu oamenii care o iubesc, Adelina Pestriţu se află în topul vedetelor urmărite pe reţelele sociale. Renumită și chiar premiată pentru munca sa de influencer pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu știe cum să-și cultive relațiile cu fanii, având de fiecare apariții impecabile.

Și cum frumoasa brunetă ține extrem de mult la fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, aceasta le împărtășește tot ce se întâmplă în viața ei, dar le și dă cele mai bune sfaturi și recomandări.

Recent, Adelina Pestrițu s-a hotărât să îi învețe pe fanii ei codul bunelor maniere. Aceasta a început cu prima lecție și anume: cum să stai corect picior peste picior dar și unde trebuie să stea șervețelul textil, atunci când mâncăm.

Acum, Adelina Pestrițu le-a arătat urmăritorilor ei cum cum ținem coatele în timp ce suntem la masă, dar și ce mesaje transmitem chef-ului care ne-a pregătit mâncarea în funcție de cum așezăm tacâmurile în farfurie, la final.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel