Adelina Pestrițu te învață codul bunelor maniere. Prima lecție: Cum să stai picior peste picior/ VIDEO

Adelina Pestrițu, instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, instagram

Adelina Pestrițu a oferit un sfat extrem de util oricărei femei: cum să se aşeze şi să stea corect picior peste picior.

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Mereu amabilă şi sociabilă cu oamenii care o iubesc, Adelina Pestriţu se află în topul vedetelor urmărite pe reţelele sociale. Renumită și chiar premiată pentru munca sa de influencer pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu știe cum să-și cultive relațiile cu fanii, având de fiecare apariții impecabile.

Și cum frumoasa brunetă ține extrem de mult la fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, aceasta le împărtășește tot ce se întâmplă în viața ei, dar le și dă cele mai bune sfaturi și recomandări.

Recent, Adelina Pestrițu s-a hotărât să îi învețe pe fani codul bunelor maniere. Aceasta a și început prima lecție și anume: cum să stai corect picior peste picior dar și unde trebuie să stea șervețelul textil, atunci când mâncăm.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

Fanii au fost încântați de inițiativa vedetei și au felicitat-o pentru acest lucru: "Asta da inițiativă.O văd foarte utilă pentru noua generație și pentru a nu se pierde din feminitate și bune maniere"/ " O idee foarte bună de necesitată majoră "/ "O lecție foarte bună. Felicitări", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 Martie 2021, 13:06 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play