Cu ce probleme se confruntă Adelina Pestrițu, la cinci ani de la naștere: „Rămâi cu ele”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestritu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu mărturisește cu ce probleme se confruntă la doar cinci ani de la naștere.

 

Adelina Pestrițu este văzută drept una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Astfel, vedeta, deși are un trup de invidiat, nu a scăpat de celulita care se formează inevitabil, mai ales după naștere. Cu toate acestea, diva le combate prin diverse proceduri și tratamente estetice care mai de care la modă.

Ce le răspunde celor care îi atrag atenția asupra efectelor de după naștere

Adelina declară la adresa persoanelor care se uită sau observă celulita și vergeturile pe care le-a căpătat după naștere.

„Cine nu are celulită sau vergeturi, în ziua de astăzi? Vergeturile rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat numai de noi acest aspect. Unul dintre factorii cei mai importanți e alimentația, apoi mișcarea pe care o facem sau nu o prea facem!

Acum însă, în 2023, avem la dispoziție aparatură ultra-performantă, care ne ajută să scăpam de celulită, vergeturi și să ne remodelăm corpul, în așa fel încât să arătăm perfect”, a spus vedeta, potrivit Click!.

Îi plac dulciurile

Vedeta recunoaște și că are o poftă de la care se poate abține foarte greu. Este vorba despre ciocolată.

„Tocmai ce am terminat o ciocolată mare XXL, am mâncat-o cu mare poftă și fără regret. Eu tocmai de asta merg la sală, de asta vin la tratamente, ca să pot să mănânc dulciuri, să nu devin frustrată! Vreau să pot să mănânc tot ce-mi doresc!”, a mai spus bruneta.

Se pregătesc pentru un nou copil?

Deoarece este urmărită continuu de fanii care îi consumă conținutul, Adelina Pestrițu nu a dat niciun răspuns unei întrebări din secțiunea de comentarii, deși întrebarea este suficient de directă și la punct. Astfel, vedeta a fost întrebată de o internaută dacă este însărcinată, lucru ce a stârnit câteva întrebări pentru cei care îi sunt aproape pe internet Adelinei.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!”, a mărturisit Adelina, conform Click.

Își face griji asupra calității sale de părinte

„Știm că poate părea greu de înțeles din exterior, dar, după cum am mai spus, așa am simțit să facem la momentul respectiv, fără a ne dori să supărăm sau să deranjăm pe cineva. A fost o perioadă în care am simțit nevoia să ne recalculăm traseul. Am discutat cu Virgil și așa am hotărât atunci. Toți părinții vor să-și protejeze copiii, și cine înțelege asta nu judecă deciziile altora.

Suntem pentru prima dată părinți și nu știm dacă deciziile noastre sunt întotdeauna corecte, dar căutăm mereu să facem ceea ce simțim că este mai bine pentru ea. Îi respectăm intimitatea și sigur va veni momentul în care ea va putea decide dacă își dorește să folosească rețelele de socializare sau nu. Tot ce ne dorim este să păstrăm un echilibru în toate”, a spus Adelina Pestrițu pentru Viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel