Adelina Pestrițu merge de mai bine de 10 ani la psiholog. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Viața mea nu e roz”

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, foto Instagram

Adelina Pestrițu se numără printre cei mai îndrăgiți și urmăriți influenceri de la noi din țară. În ciuda imaginii strălucitoare pe care o afișează pe rețelele sociale, vedeta a vorbit deschis despre provocările și neplăcerile asociate cu statutul de influencer și a dezvăluit motivul pentru care a ales să apeleze la terapie de-a lungul anilor.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite creatoare de conținut din România. Ea este mereu activă pe rețelele sociale, unde împărtășește activitățile din viața ei cu urmăritorii.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Adelina Pestrițu a fost întrebată despre realitatea vieții sale dincolo de Instagram. Vedeta a subliniat că, deși are o imagine impecabilă în online, ea experimentează și momente dificile. Cu toate acestea, Adelina a explicat că preferă să nu împărtășească aspectele negative pe rețelele sociale pentru a nu încărca comunitatea sa cu energie negativă.

„Viața mea nu e roz și am spus asta de câte ori am avut ocazia. Nu aduc părțile negative pe Instagram, pentru că ar fi nedrept din partea mea să îi încarc pe cei din comunitate cu energie negativă. Sunt conștientă că și ei le au pe ale lor și aș vrea ca atunci când intră pe profilul meu să primească o energie bună.

Am avut momente în care nu m-am simțit suficient de bună în ceea ce fac, când mi-am pierdut încrederea în mine și m-am simțit atacată. Toate au fost lecții care m-au adus unde sunt astăzi și care m-au făcut cum sunt astăzi. În mod cert, oamenii postează pe Instagram mai mult din partea frumoasă a vieții lor, și așa e normal să se întâmple. Ce ar mai fi rețelele de socializare dacă am posta lucruri încărcate negativ?!”, a declarat Adelina Pestrițu, într-un interviu pentru viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că la început nu a fost un mare fan al termenului de influencer, dar a ajuns să îl accepte și să îi înțeleagă sensul.

„Recunosc că la început nu am fost mare fan al acestui termen. Însă ulterior a devenit parte din viața mea și i-am înțeles perfect sensul. Într-o lume cu informație la fiecare pas, oamenii sunt liberi să-și aleagă sursa preferată. Activitatea mea de pe Instagram propune, nu impune nimic. Așadar, dacă recomandările mele sunt de luat în seamă sau nu, urmăritorii pot decide asta, nu eu. Instagramul poate arăta ca un platou cu informații de unde „invitații pot lua ceea ce le este pe plac și util. Postările ilustrează și stilul personal de viață, care poate fi aspirațional sau nu pentru cei care mă urmăresc. Fiecare decide de ce se lasă influențat. Sunt și multe aspecte negative, însă prefer să subliniez partea bună.

Așadar, cel mai frumos în ceea ce privește meseria mea și comunitatea de prieteni din online este când putem fi împreună cu sens pe rețelele de socializare, când putem să arătăm că împreună putem muta munții, că putem ajuta la nevoie, că putem să fim atenți unii la nevoile celorlalți și putem salva suflete, vieți împreună. Cu cât ești mai atent la aceste aspecte, cu atât descoperi cât de multe sunt nevoile celor din jur și ale lumii în care trăim. (...) Eu am inițiat foarte multe campanii umanitare și am fost mereu recunoscătoare oamenilor că mi-au fost alături în aceste demersuri. Mi-aș fi dorit să fim și mai mulți, să fim toți, ar fi mult mai prețios decât orice reacție am apăsa și decât orice comentariu am scrie. Haideți să fim buni în loc să taxăm, să criticăm și să judecăm pe toată lumea!”, a precizat Adelina Pestrițu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

De ce merge Adelina Pestrițu la psiholog

Adelina Pestrițu a mărturisit că face terapie de peste zece ani, nu neapărat din cauza problemelor grave, ci pentru a gestiona energia negativă acumulată în urma expunerii constante.

„Nu aș spune că e o terapie constantă, dar, când ești atât de expus, aduni și multă energie negativă pe care e bine să nu ți-o însușești. Această energie negativă și aceste gânduri apăsătoare trebuie descărcate undeva. Discuția cu un terapeut este cea mai indicată atunci când vrei să te aduni. Dacă mergi la terapie, nu înseamnă că vrei neapărat să schimbi ceva, ci să rămai sănătos la minte, trup și suflet. Așa e și în cazul meu”, a spus Adelina Pestrițu.

„Despărțirea de cei dragi reprezintă cea mai mare durere”

Adelina a vorbit și despre cel mai greu moment din viața sa, despărțirea de cei dragi. Ea a mărturisit că și-a pierdut cele două bunici în decurs de o săptămână, ceea ce a marcat-o destul de mult.

„Pentru mine, despărțirea de cei dragi reprezintă cea mai mare durere. Nimic nu mă dărâmă mai tare decât pierderea lor. Mi-am pierdut bunicile în decurs de o săptămână, și asta m-a marcat destul de mult. Pe atunci, prezentam o emisiune zilnică unde totul era pe veselie și am fost nevoită să disimulez. Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată, dar la exterior trebuia să zâmbesc. Mi-a fost greu și am înțeles că viața e foarte firavă și că trebuie să ne bucurăm din plin de cei dragi cât timp îi avem alături”, a declarat Adelina Pestrițu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel