Adelina Pestrițu, mamă pentru a doua oară? Andreea Ibaka i-a făcut „poftă” de sarcină: în câteva luni facem schimb

Data publicării:

Adelina Pestrițu se gândește să devină mamă pentru a doua oară.

Adelina Pestrițu și Andreea Ibaka au avut o discuție inedită despre sarcină. Totul a plecat de la o rochie pe care ambele vedete au purtat-o, fiecare în felul ei. 

Soția lui Cabral este însărcinată și este pe cale să devină mamă pentru a doua oară, în timp ce Adelina Pestrițu, mămică și ea, are un trup tonifiat și pătrățele pe abdomen. Astfel că rochia cu pricina arată ușor diferit pe cele două femei. 

Cea care a găsit diferențele a fost Andreea Ibaka. Actrița a postat pe rețelele de socializare un colaj cu cele două fotografii, lângă care a scris: ”Ce bine e rochia mea cu burtă și buton în varianta pătrățele”. 


La rândul ei, Adelina i-a propus soției lui Cabral să facă schimb de roluri: ”Nu vrei să facem schimb?”. 


”Asta e și propunerea mea, în câteva luni facem schimb”, i-a răspuns Andreea,


Cum a aflat Andreea Ibaka de sarcină
 

Invitată în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, Andreea Ibaka a povestit cum a aflat că este însărcinată. Vedeta mai are o fetiță și a recunoscut semnele de sarcină, însă momentul în care a avut o certitudine a fost unul cu totul inedit. 

 

Inițial, când a început să simtă unele simptome specifice sarcinii, vedeta și-a anunțat soțul. Cabral nu a luat-o însă în serios. 

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată… Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a spus Andreea Ibacka, la Antena 1. 

Și-a făcut testul în baia unui restaurant

 

Actrița a dezvăluit că nu a mai avut răbdare să ajungă acasă, așa că și-a cumpărat un test, pe care l-a făcut în baia unui restaurant. 

 


„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.

Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată.

Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului”, a adăugat Andreea Ibacka.

 

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”, spunea Andreea zilele trecute.

 

 

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și își făcea debutul ca actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, ”Inimă de ţigan”. Fiind mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, inevitabilul s-a produs, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. 
Cabral venea în această relație după o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut și o fetiță. În 2011 și-au unit destinele și, în 2018, venea pe lume micuța Namiko.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel