Adelina Pestrițu, decizie RADICALĂ. Vedeta nu va mai posta pe rețelele de socializare: „Aveam nevoie de asta”

Data publicării:

Adelina Pestrițu a anunțat că va lipsi de pe rețelele de socializare.

 

Celebra influenceră și-a anunțat fanii că ia o pauză de la rețelele de socializare. Deși nu a dezvăluit motivul din spatele acestui gest, Adelina Pestrițu și-a liniștit fanii, spunând că va reveni curând. 

 

„Revin în curând. Mi-am luat o scurtă pauză de la tot. Aveam nevoie de asta. Vă iubesc și mi-e dor de voi”, le-a transmis Adelina Pestrițu internăuților. 


În ultima vreme, vedeta s-a aflat în mijlocul mai multor scandaluri din show-biz. 

 

Scandalul cu Iulia Albu

 

Războiul divelor a început în platoul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde Iulia Albu are o rubrică săptămânală în care analizează ținutele vedetelor.  „Rochia este o catastrofă/ Nu toate femeile care au mulți followeri știu să se îmbrace/ Operațiile ei estetice nu sunt reușite”, a spus Iulia Albu atunci despre Adelina Pestrițu. 

La rândul ei, Adelina Pestrițu a fost și ea invitată în platoul „La Măruță”, unde a fost supusă unei probe de foc, aceea de a descrie într-un singur cuvânt câteva vedete, printre care și pe Iulia Albu. Celebra influenceră a profitat de moment pentru a-și ataca rivala, pe care a caracterizat-o drept ”răutăcioasă”, dar nu înainte să cotodăcească ironic, amintind faptul că Iulia Albu are ca animal de companie o găină. 


Ulterior, Adelina Pestrițu a mutat războiul pe rețelele de socializare, unde a lansat mai multe atacuri la adresa Iuliei Albu.

„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (nu de la mine), dar nu spun mai multe. (…)Ești atât de punctuală și prețioasă încât și ceasurile dispar în prezența ta. Mare minune și asta”, este o parte din mesajul Adelinei Pestrițu.

Replica Iuliei Albu
 

„Aș dori să îmi exercit dreptul la replică, a venit Adelina aici și a făcut cotcodac și alte gesturi. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus. Doar nu suntem legați de mâini si de picioare să nu putem spune ce avem de spus. A fost înjositor pentru ea să critice o poză cu mine. A spus doar cotcodac. Apoi eu am făcut rezumatul emisiunii. Nu mi se pare deloc greșit, dar ce a apărut apoi e de comentat.

E important ce a scris ea pe story, o să vă spun de ce. Eu nu am vrut să ajungem aici. O să citesc răspunsul meu, nu vreau să plictisesc oamenii. Am făcut sondaj pe Instagramul meu, din respect, nu voi publica răspunsurile. Nu o avantajează pe Adelina Pestrițu”, a spus Iulia Albu, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV

 

Războiul cu Oana Zăvoranu

 

Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Oana Roman, Alina Ceușan și Anda Adam au anunțat o alianță în showbiz-ul românesc împotriva Oanei Zăvoranu. 

 Fără să îi pronunțe numele, mai multe vedete au transmis printr-o postare comună că vor intenta o acțiune în instanță pentru a-i închide gura Queridei.

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate” este o parte din postarea comună a vedetelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel