Adelina Pestrițu, decizie radicală. De ce nu va mai publica fotografii cu fetița ei

Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare. De ce nu va mai face publice poze cu Zeny?

Adelina Pestrițu se bucură de un succes imens în mediul online. Vedeta are peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram. Fanii au observat că în ultima perioadă aceasta nu a mai postat deloc fotografii în care apare alături de fiica ei și și-au făcut multe griji, crezând că micuța ar fi pățit ceva. 


Adelina Pestrițu a vrut să liniștească apele și le-a dezvăluit fanilor că împreună cu soțul ei au luat decizia să nu mai posteze fotografii în care apare Zeny, pentru a o ține departe de celebritate și tot ce înseamnă acest lucru. 


”Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram. 


În ceea ce privește activitatea Adelinei de pe rețelele de socializare, aceasta a vrut să lămurească pe toată lumea că este un job din toate punctele de vedere și investește foarte mult timp asta. Chiar dacă mulți oameni sunt curioși să afle cât câștigă bruneta din rețelele de socializare, ea preferă să țină acest lucru secret. 


„Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma, raportată la salariul minim pe economie, este enormă.


Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe”, a declarat Adelina Pestrițu cu ceva timp în urmă. 

 

Citește și: Andra, vizită la medicul estetician. Ce complex are îndrăgita artistă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel