Andra, vizită la medicul estetician. Ce complex are îndrăgita artistă

Data actualizării: | Data publicării:
Andra, foto Instagram
Descriere foto: Andra, foto Instagram

Andra a apelat la ajutorul chirurgului estetician. De ce a mers această la o clinică  de înfrumusețare?

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Calitățile sale vocale o clasează în topul celor mai bune voci feminine din România. Vedeta se consiferă o persoană norocoasă, deoarece are o carieră de succes și o familie minunată. Aceasta are o căsnicie admirabilă alături de celebrul prezentator de televiizune, Cătălin Măruță și doi copii frumoși și talentați, pe David și Eva. 


Andra a luat câteva kilograme în plus în ultima perioadă, mai ales din cauza pandemiei de Covid-19, când artiștii nu și-au mai putut desfășura activitatea din cauza măsurilor de distanțare fizică. 


În urmă cu doar câteva zile, aceasta a fost surprinsă ieșind de la o clinică de chirurgie estetică din Capitală, potrivit CIAO.ro. În fotografii se poate observa cum vedeta este vizibil îngrijorată. 


Vezi FOTO aici. 


Andra spunea în urmă cu ceva timp că își dorește să scape de kilogramele în plus pe care l-ea acumulat în perioada pandemiei. 


„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat Andra pentru Libertatea.ro.

 

Andra susține că le gătește multe prăjituri copiilor și nu se poate abține să nu guste și ea. În plus, aceasta primește dulciuri și din partea prietenelor, iar toate acestea au avut un impact negativ asupra organismului ei. Vedeta așteaptă cu nerăbdare reluarea activității sale artistice pentru a reveni la kilogramele de dinainte de această lungă perioadă de pauză. 

 

„În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.


Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel