Adele. Pretențiile de ”divă”, care au anulat 24 de concerte. Nici Mariah Carrey nu cerea asta! Unii fani au pierdut chiar și 26.000 de EURO

Data actualizării: | Data publicării:
Adele, foto Instagram
Descriere foto: Adele, foto Instagram

Adele a făcut anunțul-bombă săptămâna trecută, într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare.

Din seria cum să-ți strici ”Weekend-ul cu Adele”, artista a declarat că e nevoită să anuleze seria de reprezentații “Weekends with Adele” din Las Vegas, cântăreața lăsându-i cu ochii în soare pe fani, pe organizatori, dar și pe staff-ul său.

"Am încercat tot ce era posibil ca să fim gata la timp, dar am fost loviți de întârzierile legate de pregătiri şi de COVID-19", a încercat să explice, printre lacrimi, Adele într-o filmare urcată pe Instagram.

"Jumătate din membrii echipei mele au COVID şi a fost imposibil să pregătim concertul. Îmi pare atât de rău", a adăugat vedeta, care avea programat un spectacol la hotelul Caesar s Palace din Las Vegas.

Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, mai multe surse declarând pentru Daily Mail că solicitările artistei sunt exagerate, depășind cu mult cererile altor vedete precum Madonna, Celine Dion sau Mariah Carrey și i-au pus pe organizatori într-o situație dificilă.

Adele - Cereri imposibil de îndeplinit


Mai exact, Adele a cerut ca toată instalația de sunet să fie înlocuită cu echipamentele furnizate de staff-ul artistei.

De asemenea, cântăreața a insistat pentru înlocuirea ecranului gigantic de care dispune Colosseum theatre, sala de concerte a hotelului din Las Vegas. 

Citește continuarea pe Radio DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel