Adele, diagnostic crunt. Boala gravă care îi afectează capacitatea de a merge

Data actualizării: | Data publicării:

Adele a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune "foarte gravă" care îi afectează capacitatea de a merge

Cântăreața a vorbit despre diagnosticul primit în timpul unuia dintre spectacolele sale din Las Vegas


Adele a fost nevoită să se destăinuie fanilor despre starea ei de sănătate în weekend, după ce a fost văzută șchiopătând pe scenă în timpul unuia dintre spectacolele sale  din Las Vegas.

Cântăreața a dezvăluit că suferă de o sciatică "foarte gravă" care îi afectează capacitatea de a merge.

"Trebuie să mă plimb în aceste zile, deoarece am o sciatică foarte gravă", a spus ea în timp ce se deplasa de pe o parte pe alta a scenei, potrivit Cosmopolitan.

Potrivit NHS, sciatica este o afecțiune "în care nervul sciatic, care merge din partea inferioară a spatelui până la picioare, este iritat sau comprimat".


NHS explică faptul că, dacă aveți sciatică, fesierii, picioarele, picioarele și degetele de la picioare pot fi dureroase, amorțite sau slăbite - sau puteți avea o senzație de furnicături, ca niște ace.

 "Simptomele dvs. pot fi mai grave atunci când vă mișcați, strănutați sau tușiți", adaugă NHS, menționând că: "Este posibil să aveți, de asemenea, dureri de spate, dar de obicei nu sunt la fel de puternice ca durerea din fund, picior sau picior". Sciatica se ameliorează de obicei în patru până la șase săptămâni, dar poate dura mai mult.


Aceasta nu este prima dată când Adele vorbește despre faptul că trăiește cu dureri de spate.

 "Am avut dureri de spate timp de jumătate din viață, într-adevăr. Se acutizează, în mod normal din cauza stresului sau a unei poziții greșite", a declarat ea pentru The Face anul trecut. Cântăreața a continuat să explice că i-a alunecat mai multe discuri la spate, deși lucrul la întărirea mușchilor de bază a îmbunătățit acest lucru.

"Mi-a alunecat primul disc când aveam 15 ani din cauza strănutului. Eram în pat și am strănutat, iar cel de-al cincilea a zburat. În ianuarie, mi-a alunecat cel de-al șaselea, L6. Și apoi, unde am avut cezariană", a spus ea. "Dar acolo unde mi-am întărit burta, jos, în partea de jos, ceea ce nu am avut niciodată înainte, spatele nu mai joacă la fel de mult".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel