Adele a dezvăluit titlurile pieselor de pe noul ei album

Data publicării:
Adele, foto Instagram
Descriere foto: Adele, foto Instagram

Cântăreaţa britanică Adele a dezvăluit titlurile pieselor care compun următorul ei album, "30", ce va fi lansat pe 19 noiembrie, la şase ani după cel mai recent disc al său şi la 15 zile după lansarea primului single extras de pe noul ei material discografic, cântecul "Easy on me", care a avut parte de un debut spectaculos în topurile muzicale britanice şi a stabilit noi recorduri.

Albumul "30", care va conţine 12 piese, se deschide cu single-ul "Strangers by nature" şi se încheie cu "Love is a game", a dezvăluit cântăreaţa britanică într-un mesaj online. Titluri precum "Woman like me", "Hold on" şi "To be loved" figurează de asemenea pe acest disc.

Înainte de apariţia pe piaţă a albumului ei în data de 19 noiembrie, Adele a lansat în urmă cu două săptămâni single-ul "Easy on me". La o săptămână după lansare, această piesă a ocupat primul loc în clasamentul single-urilor din Marea Britanie, cu 217.300 de unităţi vândute, cea mai ridicată cifră înregistrată în industria muzicală britanică după lansarea cântecului "Shape of You", de Ed Sheeran, în 2017, care s-a vândut atunci în 226.800 de copii.

Cu peste 24 de milioane de ascultări numai în Marea Britanie, single-ul "Easy on me" a stabilit un nou record şi a devenit cel mai audiat cântec pe platformele online din ţară în prima săptămână după lansare. Precedentul record era deţinut din 2019 de piesa "7 rings" a cântăreţei Ariana Grande (16,9 milioane de ascultări online).

De asemenea, "Easy on me" a devenit cel mai bine vândut single în format digital într-o săptămână din anul 2021, cu 23.500 de unităţi digitale vândute.

Titlul noului album al artistei britanice, "30", se referă la vârsta pe care Adele o avea atunci când a început să lucreze la noul ei disc, în urmă cu trei ani, când interpreta cântecelor "Hello" şi "Someone like you" avea probleme în viaţa privată.

Adele, originară din Londra, dar stabilită la Los Angeles, a acordat recent un interviu pentru revista Vogue, în care a spus că înregistrarea albumului "30" a reprezentat pentru ea o experienţă purificatoare, notează Agerpres.


Adele, versuri cutremurătoare despre divorț. "Easy On Me" - Melodia în care îi explică fiului ei de ce a decis să se despartă de Simon Konecki

Adele a fost brutal de sinceră în legătură cu divorțul ei în noul cântec "Easy On Me", după ce a dezvăluit de ce a ales "în mod voluntar să desființeze" viața fiului ei, prin faptul că a decis să se pună pe primul loc și să își caute fericirea.


 
"Nu puteți nega cât de mult m-am străduit / Am schimbat cine am fost pentru a vă pune pe amândoi pe primul loc / Dar acum renunț."

Aclamata cântăreață a lansat vineri single-ul principal de pe viitorul ei album „30”, primul ei album lansat în ultimii cinci ani.

Melodia, intitulată "Easy On Me", este la fel de brutal de sinceră precum fanii se așteaptă de la Adele, prezentând aspecte ale relației sale și ale divorțului de Simon Konecki.


 

În aprilie 2019, a fost confirmat faptul că cei doi s-au separat, un reprezentant al cântăreței dezvăluind într-o declarație: "Adele și partenerul ei s-au separat. Ei s-au angajat să își crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna, ei cer intimitate".


La începutul cântecului, Adele pare să exploreze momentul în care a găsit curajul de a-și încheia căsnicia sau, cel puțin, momentul în care și-a dat seama că aceasta s-a terminat.


"There ain't no gold in this river / That I've been washin' my hands in forever," (...) "I know there is hope in these waters / But I can't bring myself to swim / When I am drowning in this silence / Baby, let me in."

"Nu există aur în râul ăsta / În care mi-am spălat mâinile dintotdeauna",  (...). "Știu că există speranță în aceste ape / Dar nu mă pot hotărî să înot / Când mă înec în această tăcere / Iubitule, lasă-mă să intru."

Se pare că aici, Adele explică faptul că a încercat să facă mariajul să funcționeze, dar și-a dat seama că nu poate fi salvat. De asemenea, ea cântă despre speranță, ceea ce ar putea încapsula optimismul pe care îl are că va găsi fericirea în viitor.

Cu toate acestea, pe alocuri, acest vers de început poate fi interpretat și ca fiind adresat fiului de 9 ani al cuplului, Angelo, căruia Adele i-a dedicat albumul în încercarea de a explica divorțul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel