Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri din viața de cuplu. Care a fost motivul neînțelegerilor dintre cei doi soți: ”Nu ne-am vorbit o săptămână”

Data publicării:
Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram
Descriere foto: Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dezvăluiri inedite, despre cele mai grele momente din căsnicie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lumea a celui de-al treilea copil. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut și prin impasuri de-a lungul relației, având chiar și momente în care nu și-au vorbit deloc.

Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să treacă peste orice obstacol și au gestionat cu brio situațiile neplăcute apărute în cuplu.

”Încă lucrăm la asta. Zi de zi. Iar provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu pentru Viva!

Citește și: Adela Popescu, stări ciudate în sarcină: Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel