Adela Popescu, TOP 3 nume pentru cel de-al treilea copil: „Numele lui trebuie să rimeze. Eu gândesc totul în porecle”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu este însărcinată în 4 luni și caută cu disperare un nume pentru cel de-al treilea copil . Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor și a făcut un top al numelor preferate, din care urmează să aleagă unul. 

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro Tv, Adela Popescu le-a cerut ajutorul fanilor pentru a găsi un nume pentru bebelușul pe care îl poartă în pântece. Singura condiție pe care o are vedeta, este ca numele să înceapă cu litera „A”. Fanii i-au sărit imediat în ajutor cu o mulțime de propunei, din care fosta prezentatoare TV a făcut un top. 

 

"Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei, sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem.  (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, a spus Adela Popescu la ProTv.


Frații mai mari ai bebelușului au încercat să dea și ei o mână de ajutor în alegerea numelui. 

 

În continuare nu știm ce și cum să facem. (…) Prima variantă de nume a lui Alexandru, când a fost cu mine la ecografie, a fost «Vionel». (…) A zis că pentru că seamănă, nu mai știu, cu un gușter sau așa ceva. După care, ca să nu-i zic ceva [despre numele pe care l-a ales], i-am zis: «Știi că numele trebuie să fie cu A..». Și mi-a zis: «Avionel».


Acum vreo două zile a venit cu alt nume, Tudor. (…) Pentru că nu știu pe ce câine a auzit el că-l cheamă Tudor și că ce drăguț era cățelul și i-am zis: «Dar trebuie să fie cu A..», la care el zice: «Atudor!». Eu tot sper să mi se arate într-un vis [numele]. (…) Plus că eu nu am chestia asta cu: «Când o să-l văd o să știu». Nu sunt atât de romantică. Copilul trebuie să aibă un nume. Copilul o să răspundă la ce nume îi pui”, a mai spus Adela.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel