Adela Popescu, șoc și groază când și-a văzut fiul: „Mi-am înghițit limba. Am crezut că mor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Adela Popescu a trecut prin momente inimaginabile când și-a văzut fiul în una dintre cele mai grele circumstanțe din vacanța lor.

Adela Popescu, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, își împărtășește viața cu fanii săi pe rețelele de socializare. Vedeta a creat o legătură puternică cu admiratorii săi, oferindu-le o privire intimă asupra momentelor bune și mai puțin plăcute din viața sa.

Recent, Adela a povestit pe pagina sa personală de Instagram despre o experiență emoționantă alături de fiul său, care i-a adus cele mai mari emoții. Băiatul cel mare al cuplului, Alexandru, a dovedit curaj și pasiune pentru sport, participând la competiții de înot și câștigând premii. Într-o vacanță în Bali, el și-a surprins părinții cu curajul său, dorind să se dea pe o tiroliană amplasată la înălțime.

Și-a susținut fiul

Deși inițial părinții au avut îndoieli, Adela a preluat inițiativa și l-a susținut pe fiul ei să trăiască această experiență. Vedeta recunoaște că a avut momente de teamă și îngrijorare, dar și-a învins frica pentru a-i oferi lui Alexandru oportunitatea de a-și demonstra curajul. Ea împărtășește sinceritatea emoțiilor trăite în acel moment. 

„Am stat aproape o lună acolo (n. red în Bali), însă dincolo de faptul că e foarte frumos, de salturile uriașe pe care le-au făcut toți trei copiii, de la întoarcerea din vacanță. Voiam să vă spun, că am tot postat legat de cât de mândri suntem de Alexandru și de curajul lui, pe care noi nu-l bănuiam. Adică, Alexandru de când era mic nu a fost niciodată un copil timid.”, a spus vedeta pe paltforma de socializare.

Alexandru, lăudat din plin

Alexandru, fiul vedetei, este descris ca fiind o persoană comunicativă și prietenoasă, având abilitatea de a se adapta rapid în diverse situații. Deși este prudent când vine vorba de locurile de joacă și se asigură să nu se accidenteze, el a reușit să evite loviturile dureroase. Alexandru participă la cursuri de actorie și înot, iar într-un concurs de înot la școală, a obținut chiar primul loc. Adela Popescu este mândră de progresele fiului ei și îl susține în tot ceea ce face.

„Foarte vorbareț, foarte volubil, calitatea lui pricipala, din punctul nostru de vedere, era că-și făcea foarte repede prieteni. Avea o putere de adaptabilitate fenomenală, pur și simplu. Însă când trebuia să mergem la un loc de joacă se dădea, dar nu era așa înnebunit, era mai precaut, punea un picioruș înainte, să nu se lovească. El, copil fiind, nu s-a lovit, nu-mi amintesc să aibă niște lovituri nasoale, cum a avut Andrei.(...) Merge la cursuri de actorie, merge și la înot, nu foarte mult, înoată cu noi, desigur, și a făcut și câteva cursuri de înot. La concursul de înot de la școală, ce credeți, a ieșit primul. Eram și pregătită ce să-i spun, că nu-i așa de important, că important e că participă și noi oricum suntem mândri de el.”, a mai zis protagonista.

Data viitoare nu va mai accepta așa ceva

În timpul recentei lor călătorii în Bali, familia a descoperit diverse atracții turistice, inclusiv o zonă special amenajată cu tiroliene și leagăne înalt suspendate. Surprinzător, copilul lor a exprimat dorința de a încerca o tiroliană. Cu toate că Radu, tatăl copilului, a fost inițial reticent, mama a acceptat propunerea. Momentul a fost însoțit de emoții puternice, mama simțindu-se vinovată că nu a putut oferi o pregătire adecvată fiului său. Cu toate acestea, copilul s-a descurcat excelent și a fost încântat de experiență, dorind să repete. Cu toate acestea, mama a afirmat că în viitor nu va mai permite acest lucru.

„De unde, a câștigat. Iarăși, cu bicicleta a învățat foarte bine, pe noi ne-a surprins brusc. Iar acum, în Bali, ne-am dus să vedem tot felul de atracții turistice, printre care și niște câmpuri unde aveau amenajate niște tiroliene, leagăne, dar erau ceva foarte sus. Și a zis că vrea să se dea pe tiroliană. Radu a zis: „Exclus, e prea sus, nu se poate”. Eu mi-am înghițit limba și am zis: „Hai mă să încercăm, dacă el vrea”. Și s-a dat, fraților, eu am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată. Era singurul copilaș, nu-i făcusem instructajul, trebuiau să-l prindă de o plasă. În fine, s-a descurcat foarte bine, i-a plăcut maxim, a zis că vrea să se mai dea. Eu am zis: „Exclus data viitoare”, a dezvăluit Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel