Adela Popescu, situație neprevăzută în Republica Dominicană. Obiectul indispensabil pe care nu îl găsește: Nu există nici de cumpărat

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu se confruntă cu o problemă neașteptată în Republica Dominicană.

Aflată la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Adela Popescu și-a luat cu ea și copiii, dar și problemele. Fiul cel mic al vedetei a răcit și i s-a înfundat nasul, astfel că aceasta avea nevoie de „batista bebelușului” pentru a-l desfunda. Pentru cei care nu s-au confruntat cu această situație, batista bebelușului reprezintă un furtun pe care îl atașezi la aspirator, pentru a desfunda nasul micuților. 

Deși părea că este pregătită pentru orice situație în Dominicană, vedeta a avut un șoc în momentul în care a aflat că nu poate găsi aspirator nicăieri. 

„Deși eu am luat de toate, (...) am luat și furtunul acela, adică batista bebelușului, gândindu-mă că o să-l conectez la un aspirator. Eu am văzut că femeia care ne face curățenie nu dă cu aspiratorul (...) a zis că nu e nevoie, că aici nu e praf. Într-adevăr, aici nu e praf și se dă cu mătura. (...) Am început să căutăm un aspirator. Am cerut un aspirator (..) ”nu există aici aspirator”. Cum, mă, oameni buni, nu există asirator?! Am sunat la șeful firmei care face recrutarea celor care fac curățenie ”păi nu, că noi n-avem aspiratoare”. Credeți-mă, peste tot am întrebat. Nu există aspiratoare nici de cumpărat.”, a spus Adela Popescu, pe InstaStory

 

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”

Adela Popescu le-a povestit fanilor o întâmplare dificilă prin care a trecut, când a plecat în Republica Dominicană.

Adela Popescu a povestit pe rețelele de socializare experiența mai neplăcută prin care a trecut, atunci când a plecat în Republica Dominicană, pentru a filma noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a părăsit România însoțită de Radu Vâlcan atunci, care s-a întors de curând în țară, dar și de cei trei copii ai cuplului. Dacă totul părea perfect, prima problemă întâmpinată de celebrul cuplu a fost în momentul în care bona familiei nu a putut să-i însoțească, din cauza actelor care o țineau pe loc. 

„Acum două luni ne-am îmbarcat în avion și am plecat în Republica Dominicană. Am întâmpinat ceva probleme, pentru că bona bebelușului nostru nu avea însă acte, ea fiind cetățean filipinez și avea nevoie de o viză specială. Am plecat așadar fără ea, până ar fi rezolvat cu actele. Eu am avut la început trei zile libere, astfel încât am putut să ne descurcăm, numai că se apropia prima zi de filmare și Radu ar fi rămas acasă cu toți copiii și eu nu știam cât urma să filmez. Am intrat într-o panică și nu știam ce să facem. Prima zi a fost cum a fost, telefoane al Consulat, Ambasadă și actele bonei nu ieșeau. Eu aveam o stare de vinovăție și îngrijorare și am zis că trebuie să găsim ceva local, până vine fata noastră. I-am rugat pe cei cu care filmăm să-mi găsească pe cineva. Mi-au găsit repede o fată de 23 de ani.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram. 

 

 

„Mi s-a schimbat copilul, pur și simplu”

Faptul că au găsit rapid o bonă pentru cel mic a fost un motiv de bucurie, dar ce a urmat după nu a mai fost deloc pe placul vedetei. Aceasta nu a știut deloc cum să se comporte cu Adrian, motiv pentru care comportamentul micuțului a ajuns să se schimbe radical. Imediat ce și-a dat seama de aceste lucruri, Adela Popescu a decis să renunțe la bona din Dominicană și să se mai descurce câteva zile singuri, până avea să ajungă bona lor, din România. 

“Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dacă ai răbdare, dar nu este așa.

 

Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte prietenos și  zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el, să îi îndeplinești toate dorințele, pentru că el acum descoperă lumea, așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa. După zilele astea, a și venit vestea cea bună că vine fata noastră și am zis că asta este, mai suportăm trei zile și gata. Mi s-a schimbat copilul, pur și simplu. Așa ne-am dat seama că nu mai trebuie să petreacă timp cu cel mic.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel