Adela Popescu și Radu Vâlcan, secretul unei relații fericite: „Nu este ușor”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Facebook

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 11 ani. Cei doi au trei copii și spun că rețeta fericirii este acceptarea, cu bune și cu rele.

 

Secretul căsniciei

„Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne
cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA. 

 

Radu Vâlcan și Adela Popescu, poveste de dragoste ca în filme. Cum a început totul: „O mâncam din priviri, înnebuneam când apărea”

 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare.


”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. (zâmbește)”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit viva.ro.


Toate aceste sentimente i-au dat actorului curajul de a face primul pas. I-a furat Adelei un sărut, iar atunci a știut că și ea îl place. De acolo, restul e istorie. În 2015, cei doi s-au căsătorit, iar astăzi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. 


”Aaa, sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a mai adăugat celebrul prezentator TV.

Adela Popescu, cerută în căsătorie ca în filme. Radu Vâlcan: „Am jucat atât de prost”

 

Adela Popescu a fost cerută în căsătorie după un scenariu mai ceva ca în filme. Singura problemă, spune Radu Vâlcan, este că protagonistul a jucat foarte prost, iar Adela s-a prins imediat.

S-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde schimbau replici, dar și priviri. S-au îndrăgostit și au plecat împreună pe același drum. În 2015, Radu Vâlcan a decis că este momentul să devină un cuplu și în acte, astfel că a ticluit un plan perfect pentru a o cere în căsătorie pe aleasa inimii. Singura problemă a fost că actorul a fost copleșit de emoții, astfel că Adela s-a prins de intenția acestuia. Deși cererea în căsătorie nu a mers așa cum își imaginase actorul, iubita sa a spus „da” fără să clipească, iar azi formează una dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. 


„Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.


Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus Radu Vâlcan pentru Viva. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel