Adela Popescu și Laura Cosoi, fotografie de colecție. Cum arătau cele două vedete în urmă cu un deceniu

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu și Laura Cosoi au o prietenie strânsă de mai bine de un deceniu. Cele două vedete chiar au punctat cele mai importante momente din viața lor, în același timp. Dacă azi sunt mămici responsabile, cu familie și carieră, în urmă cu 10 ani, Laura și Adela erau sufletul petrecerii. 

Au fiecare câte doi copii, câte un soț arătos și cariere de vis. Adela Popescu așteaptă acum și cel de-al treilea copil. Își fac vacanțele împreună și fac schimb de sfaturi de creștere a copiilor. 

În urmă cu 10 ani, Adela Popescu și Laura Cosoi puneau bazele vieții de acum. Laura Cosoi juca în sitcomuri, în timp de Adela Popescu era regina telenovelelor. 


Laura Cosoi a distribuit o fotografie din acele vremuri, în care cele două prietene par că se simt de minune. 

 

Chiar dacă au trecut 10 ani de când a fost făcută fotografia, cele două vedete nu s-au schimbat prea mult. 

 

Nu este pentru prima oară când Laura Cosoi scoate din cufărul cu amintiri fotografii cu buna ei prietenă. Recent, cele două prietene au recreat o fotografie de acum 8 ani. Singura schimbare fiind decorul. De data aceasta, cele două actrițe s-au pozat în Maldive. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel