Adela Popescu se teme de cea de-a treia naștere. Ce o neliniștește pe vedetă: "Sunt îngrozită"

Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare să-l aducă pe lume, pe mezinul familiei. Cu toate astea, un lucru o neliniștește teribil pe vedetă.

Adela Popescu e află pe ultima metrii cu sarcina sa. În scurt timp, vedeta își va strânge în brațe cel de-al treilea băiețel. Deși este în culmea fericirii că va deveni mămică pentru a treia oară, prezentatoarea TV a mărturisit că, în ciuda experienței sale cu primele două nașteri, se teme de momentul în care va aduce pe lume bebelușul.

„Micutule… si ce zici ca mai faci? E bine acolo la cuptoras? E bine, nu? Cred si eu. 
Toata lumea imi spune sa vorbesc cu tine, tu stii ca o fac. Dar iti spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mangai, te apar de piciorusele lu’ frate’tu Andrei, te incurajez sa comunici cu Alexandru de fiecare data cand te pupa si iti spune secretele lui si nu te cert cand imi dai cate un pumn in vezica. E si asta tot o forma de iubire, sa stii.  Si, desi fac toate astea, imi e foarte teama sa incerc sa te conving de momentul in care sa vii sa ne cunosti.

 

Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Querida o face praf pe actriță: „Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli?”

Caci, pe cat de nerabdatoare sunt sa iti simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atat de ingrozita de travaliul prin care o sa-ti faci intrarea. Pardon, iesirea ?. Asa ca m-am hotarat sa ma las in voia ta pentru că stiu ca impreuna o sa ne iasa cum nu se poate mai bine. ”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel