Adela Popescu, schimbare radicală de look. Vedeta și-a transformat complet sprâncenele FOTO

Data publicării:

Adela Popescu s-a lăsat pe mâna unui specialist în micropigmentare, pentru a-i transforma sprâncenele. 

Proaspăta mămică a decis că este timpul să apeleze la un specialist, care să îi ofere un mic retuș la nivelul chipului. Cum nu este adepta operațiilor estetice și nici nu prea îi pace să se machieze, vedeta a spus „DA” variantei de machiaj semipermanent. Astfel că a mers la un salon de cosmetică, acolo unde un specialist i-a realizat o micropigmentare la nivelul sprâncenelor. 


„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.


Adela Popescu este blondă natural, astfel că și sprâncenele sunt destul de deschise la culoare. Micropigmentarea este o variantă extrem de eficientă pentru persoanele care au sprâncene subțiri, rare, sau chiar în situațiile în care se confruntă cu alopecie. Rezultatul micropigmentării se vede imediat, însă durează câteva săptămâni pentru ca zona tatuată să se vindece și culoarea să se definească. Efectul acesteia poate dura până la doi ani, în funcție de tipul de piele, dar și de pigmentul folosit. 

 

Vedeta este extrem de încântată de rezultat și a împărtășit câteva imagini și cu fanii. 

 

 Vedeta s-a recuperat rapid după cea de-a treia sarcină 

 

Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie la doar o lună după ce a născut. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat recent în prima vacanță în noua formulă. A trecut doar o lună de zile de când Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil, dar s-a recuperat rapid, potrivit fotografiilor postate chiar de ea. Cei doi și-au făcut curaj și au plecat cu bebelușul la mare. 


Adela Popescu își dorea enorm de mult să ajungă la mare, iar soțul ei i-a îndeplinit această dorință. 


Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie la doar o lună de la naștere, iar fanii au rămas uimiți să vadă cât de rapid s-a recuparat vedeta și cât de bine arată după a treia sarcină. 


„Ăsta e costumul. Hai că s-a descurcat”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii cu ea în costum de baie.


„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. ? De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare ? Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a scris Adela Popescu, pe contul său de Instagram.


Cum se descurcă vedeta cu cei trei copii? Adela Popescu și-a luat bonă


Adelei Popescu a decis să apeleze la ajutorul unei bone, chiar înainte  de a naște. 


„Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel