Adela Popescu, replică dură din partea fiului cel mare: „Mă tot întreb ce-o fi în sufletul părinților ai căror copii afirmă că au traume din copilărie”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu, mamă a trei copii, trece prin momente dificile. Actrița a avut parte de o replică tăioasă din partea fiului cel mare, care a pus-o pe gânduri.

Adela Popescu are trei fii. Cel mai mic dintre ei are doar câteva luni, astfel că, deocamdată, nu are de ce să își facă griji în privința educației lui. Cu fiul cel mare, însă, vedeta începe să își facă tot felul de gânduri. Zilele trecute, băiețelul i-a spus că este cea mai rea mamă din lume. Afirmația băiețelului a pus-o pe gânduri pe vedetă, care se întreabă acum, ce este în sufletul părinților ai căror copii afirmă că au traume din cauza lor și care își învinuiesc mamele pentru nereușitele lor. 


„Mă tot întreb ce-o fi în sufletul părinților ai căror copii afirma că au traume din copilărie. Că nu s-au simțit iubiți, apreciați, văzuți.
Și că neimplinirea pe care o simt în viață de adult e din cauza lor. A părinților.
Încerc să îmi imaginez o mama de 60 de ani, pe un fotoliu din sufrageria de la etajul 4, citind pe Facebook postarea copilului despre asta. 
Ce simte ea? 
Neagă? Se revolta? Își cere scuze? Plânge? 
M-am trezit gandindu-mă la asta, probabil și pentru că, mai nou, mă simt mai mult mama decât fiica.
Și pentru că zilele trecute Alexandru mi-a spus cu multa ușurință că sunt cea mai rea mama din lume. Pentru că l-am desenat pe Spider Man cu vișiniu, nu cu roșu. 
Nu m-a mișcat prea tare, dar asta și pentru că simt că am suficient timp să "repar" tot ce îmi pare că nu am făcut bine până în acel moment.
Dar, când ai 60 de ani, ce simți? Mai ales când știi că ai făcut atât cât ai putut, știut, priceput.
Că ai făcut atât...cât părinții tai au putut, știut, priceput...cu tine”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel