Adela Popescu, reacție în scandalul în care au fost implicați Irina Fodor și Ștefan Bănică: „Nimeni nu s-ar putea îndoi de asta”

Data publicării:
Adela Popescu, Irina Fodor, Ștefan Bănică, foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, Irina Fodor, Ștefan Bănică, foto Instagram

Irina Fodor spune că a fost victima „paparazzilor”, zilele trecute, când a ajuns pe prima pagină a tabloidelor. 

Zilele trecute, presa relata că Irina Fodor și Ștefan Bănică au avut o întâlnire suspectă. Au apărut și imagini din care reiese că soția lui Răzvan Fodor îi făcea o vizită, acasă, colegului său. În realitate, întâlnirea era, de fapt, o ședință, la care au luat parte mai mulți colegi și inclusiv Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică. 

Irina Fodor a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj în care explică ce s-a întâmplat.


„De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea.
Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.
Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.
Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)


Adela Popescu îi sare în ajutor


„Tu și Răzvan aveți cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care eu o știu. Se simte doar privindu-vă. Indiferent de ce s-a scris și se va scrie nimeni nu s-ar putea îndoi de asta”, a scris Adela Popescu pe Instagram, ca reacție la postarea Irinei Fodor.

Ce spune Lavinia Pârva despre „întâlnirea secretă”


Soția lui Ștefan Bănică a explicat și ea ce s-a întâmplat în ziua respectivă. 

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întamplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans „Dancing on ice : Vis in Doi, printre care si Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. „Paparazzi” au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă.

Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva „senzational” și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este daca mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor?! Sper ca nu!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel