Adela Popescu, primele imagini cu camera bebelușului. Vedeta se pregătește intens de marele eveniment: „Ce emoții m-au apucat”

Data publicării:

Adela Popescu le-a arătat fanilo primele fotografii cu camera bebelușului, pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt nerăbdători să îl cunoască pe mezinul familiei. Cei doi numără săptămânile până la marea întâlnire și se pregătsc intens pentru venirea lui pe lume. Recent, Adela Popescu le-a arătat fanilor că au început deja pregătirile pentru camera bebelușului, iar emoțiile au copleșit-o instant.

Ce pofte are Adela Popescu în perioada sarcinii. Vedeta l-a panicat pe Radu Vâlcan: „Simțeam că o să mor dacă nu mănânc un...”

Așa cum se poate vedea în imaginile postate de frumoasa prezentatoare pe contul ei de Instagram, Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au cumpărat deja pătuțul, unul superb, de culoare albă, dar și câteva obiecte de decor, niște tablouri speciale ce vor fi agățate pe perete. 

„Începe treaba! / Ce emoții m-au apucat! / Sunt minunate”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginilor postate la InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel