Adela Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum arată viitoarea mămică în costum de baie

Data publicării:

Adela Popescu a plecat la soare, în Maldive, acolo unde și-a etalat burtica de gravidă.

Adela Popescu, însărcinată în 4 luni și mămica a doi copii, arată senzațional în costum de baie. Vedeta a plecat cu familia într-o vacanță în Maldive, acolo unde a realizat mai multe fotografii pe plajă.

Pe 8 ianuarie, prezentatoarea Tv a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil și că renunță pentru moment la emisiunea "Vorbeşte lumea".


”Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă (…) Cove va rămâne alături de Lora, care este o parteneră de nădejde și sunt absolut sigură că-mi vor lumina diminețile pe care le voi petrece în fața micului ecran, în timp ce ei vor fi pe canapea în studio”, a declarat atunci Adela. 

 

Și cum nu mai are responsabilități profesionale, vedeta și-a luat familia și prietenii și a plecat în țările calde.  Vedeta a plecat în vacanță cu soțul ei, Radu Vâlcan, cu cei doi copii, dar și cu buna ei prietenă, Laura Cosoi.

Recent, vedeta a dezvăluit și prima fotografie cu burtica de gravidă.


“Fetiță? Băiețel?” – a scris vedeta în dreptul imaginii.

Internăuții au glumit și i-au urat să fie fetiță, pentru că altfel va ajunge “soacra cu trei nurori”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel