Adela Popescu, pofte nocturne în sarcină. „Mă pregătesc să fac ceva foarte rău. Mi-am deschis o bere fără alcool și încălzesc niște...”

Data publicării:

Adela Popescu profită de perioada sarcinii pentru a se răsfăța, fără regrete. Frumoasa actriță și-a făcut toate poftele.

Adela Popescu nu este o femeie pretențioasă. Dacă altele ar putea pofti la caviar sau alte specialități, preferințele prezentatoarei TV sunt cu totul altele. Vedeta a poftit la bere și varză călită și nu a ținut cont de ora târzie. 


„Mă pregătesc să fac ceva foarte rău. Mi-am deschis o bere fără alcool și acum încălzesc niște varză călită făcută de tatăl meu. Mă doare sufletul să o las să se chinuie singură în întunericul frigiderului. Mă gândesc că s-ar simți bine alături de un ardei iute și niște pâine proaspătă”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

 

După ospățul regesc, Adela a început să aibă oarecare regrete. Așa că s-a decis să-și schimbe dieta, chiar de a doua zi. Însărcinată cu al treilea copil, actrița vrea să renunțe și la cafea. 

„Gata, am terminat de mâncat. Dar nu se mai poate așa. Mâine va fi prima zi din începutul zilelor mele echilibrate. Mi-am propus să îmi fac la prima oră, în loc de cafea, matcha. E un fel de ceai verde foarte concentrat. M-am organizat frumos: am comandat lapte de migdale pe care o să îl prepar la aparatul de făcut spumă. Spumă de lapte, evident. Vedem ce iese. Dacă nu iese, am și cafea”, a mărturisit Adela. 

 

Și-a luat o pauză de la tot

 

Însărcinată în 5 luni, vedeta  s-a retras din emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv, pentru a se proteja în perioada sarcinii. Cum vremea de afară nu-i permite să facă prea multe activități, Adela a decis să își ia o pauză și să se relaxeze o perioadă. 

 

„I-am spus lui Radu sa imi mai dea o saptamana sau doua in care sa nu trebuiasca sa fac nimic. Dar nimic. Mi-am dat seama ca aveam nevoie ca de aer de perioada asta.
Asa ca dupa ce ma plictisesc bine de tot, promit sa devin mai activa chiar si aici. O sa incep in forta prin a-mi cumpara pijamale noi si instagramabile si o sa continui cu filmulete si poze din te miri ce sertar cu sosete.
Pe scurt, iertati-mi amorteala din ultima vreme si pregatiti-va, caci o sa ies din ea, precum ghiocelul din zapada primavara”, a mai spus actrița. 

 

Soacra cu 3 nurori


Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să își mărească familia cu încă un băiețel. Cei doi actori au împreună încă doi băieți, pe Alex și pe Andrei și se pare că deja și-au format o tradiție din a alege nume care încep cu litera A. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010 pe platourile de filmare, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel