Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fiica lor, Josephine. Ce destinație au ales cei doi / FOTO

Data publicării:

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță alături de fiica lor. Cei doi au ales o locație în afara țării.

De cinci luni de zile, Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Venirea pe lume a micuței Josephine le-a adus o bucurie enormă celor doi. Pentru că e sezonul vacanțelor este în toi, proaspeții părinți au decis să plece pentru prima dată cu fetița din țară.

Mai exact, Smiley și Gina Pistol au ales să meargă în Italia, acolo unde se bucură de peisajele frumoase, de preparatele specifice, dar și de timpul cu micuța lor.

Cei doi au împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare câteva fotografii din vacanța de vis. Smiley chiar a publicat o poză în care alături de Mihai Petre își plimbă copiii în cărucioare, semn că au ales să plece în vacanță alături de prieteni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu îi arată chipul micuței Josephine

 

 Smiley le-a răspuns celor care sunt curioși să-i vadă chipul micuței Josephine. Artistul a precizat că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezita să nu-i îndeplinească această dorință.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

 

În urmă cu câteva zile și Gina Pistol a ținut să le explice fanilor de ce ea și Smiley au luat decizia de a nu-i arăta chipul fetiței lor în mediul online. Vedeta a mărturisit că  pericolul din online este foarte mare, acesta fiind motivu alegerii lor.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel