Adela Popescu, în costum de baie la doar o lună de la naștere. Vedeta s-a recuperat rapid după cea de-a treia sarcină /FOTO

Data publicării:

Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie la doar o lună după ce a născut. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima vacanță în noua formulă. A trecut doar o lună de zile de când Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil, dar s-a recuperat rapid, potrivit fotografiilor postate chiar de ea. Cei doi și-au făcut curaj și au plecat cu bebelușul la mare. 


Adela Popescu își dorea enorm de mult să ajungă la mare, iar soțul ei i-a îndeplinit această dorință. 


Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie la doar o lună de la naștere, iar fanii au rămas uimiți să vadă cât de rapid s-a recuparat vedeta și cât de bine arată după a treia sarcină. 


„Ăsta e costumul. Hai că s-a descurcat”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii cu ea în costum de baie.


„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. ? De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare ? Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a scris Adela Popescu, pe contul său de Instagram.


Cum se descurcă vedeta cu cei trei copii? Adela Popescu și-a luat bonă


Adelei Popescu a decis să apeleze la ajutorul unei bone, chiar înainte  de a naște. 


„Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel