Adela Popescu, glumă TARE despre localitatea în care a crescut: Şuşani se află între Măciuca, Mădulari, Creţeni şi Lungeşti

Data publicării:
Adela Popescu, captură Video YouTube
Descriere foto: Adela Popescu, captură Video YouTube

Adela Popescu s-a născut în comuna Șușani, județul Vâlcea și vorbește cu umor despre locul în care a crescut. 

Adela Popescu a fost invitata lui Mihai Bobonele, în cadrul podcast-ului „Da, Bravo”. Prezentatoarea TV a profitat de atmosfera plină de umor, pentru a face și ea câteva glume despre locul în care s-a născut. Vedeta este extrem de atașată de comuna Șușani, acolo unde s-a născut și a copilărit, și încă își mai vizitează destul de des rudele rămase acolo. 

„Eu am stat până în clasa a şaptea la Şuşani, cu şuşenenii alături. Îmi plăcea mai mult de ei pe vremuri că nu ascultau aşa multe manele şi nu-şi puseseră termopane la geamuri. (...) Între Măciuca și Mădulari și Crețeni se află comuna Șușani. Am trăit ba în Măciuca, ba în Mădulari”, a povestit Adela Popescu, în hohote de râs, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Reacția lui BOBONETE

„Așa se explică de ce ai rămas așa repede însărcinată”, a glumit Mihai Bobonete.

„Ştiu că pare un super-banc, dar vă arăt harta. Comuna Şuşani se află între Măciuca, Mădulari, Creţeni şi Lungeşti. Şuşani a luat un nume cuminte. Pe vremuri aşa se dădeau numele, Olaru că erau familie de olari...”, a explicat Adela Popescu, printre hohote de râs.

Și-a început cariera artistică în Șușani

 

„Eu cântam la nunţi printre sarmale. Nunţile la Şuşani ţin de joi până luni. Joi faci bradul, vineri mai faci nu ştiu ce… Asta e tradiţia la noi. Când se pleacă la udat, pentru că între Măciuca şi Mădulari se pleacă la udat cu bradul împodobit, indiferent de sezon. Mai e şi lunea că e cumva nunta celor care au muncit. Mie îmi plăcea mult să cânt, cântam chiar şi pe calul Gruia în timp ce aram cu tataia Gheorghe. Îmi plăcea foarte mult să cânt şi nunţile erau o mare oportunitate să mă lansez. 

Şi făcusem un calcul, de pe la 3 la 4 era pauză de sarmale şi mâncau şi lăutarii atunci. Luam microfonul, ceream voie să cânt şi aveam repertoriul meu, că totuşi eram familie de intelectuali, cu doi fraţi care aveau trupă rock. Şi cântam şi Loredana Groza, şi Iris, şi Compact, şi Sarmalele Reci tot ce trebuie. Încontinuu cântam”, a mai povestit Adela Popescu. 

 

Și-a început cartiera cu anxietate și atacuri de panică

Invitată în podcastul părintelui Visarion Alexa, Adela Popescu și-a deschis sufletul și  a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat la începutul carierei, când juca în telenovelele românești. Prezentatoarea TV a vorbit despre momentele în care a avut anxietate și atacuri de panică.

“Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Adela Popescu: “O jumătate de an, n-am dormit noaptea”

 

Adela Popescu a mărturisit că, din cauza atacurilor de panică, timp de un an de zile nu s-a putut odihni, deoarece îi era frică că o să moară în somn.

“Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun» M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor” , a mai spus Adela Popescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel