Adela Popescu, dezvăluiri despre rolul de mămică. Ce sfaturi le-a dat vedeta viitoarelor mămici

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu urmează să devină mamă pentru a treia oară și spune că lucrurile s-au schimbat foarte mult față de cum erau la prima sarcină. 

Adela Popescu trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mamă de băiat pentru a treia oară. Vedeta este în culmea fericirii și abia așteaptă să își strângă puiul la piept. Chiar dacă emoțiile sunt la fel de mari, prezentatoarea TV spune că acum este mult mai stăpână pe situație, știe la ce să se aștepte și știe ce trebuie să cumpere și ce nu. Tocmai de aceea a venit la „Vorbește Lumea” și le-a dat viitoarelor mămici câteva sfaturi extrem de importante. 


„Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum la al treilea copil se nasc din lejeritatea. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea. Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere. Eu aș păstra 10% din acea listă. Aș păstra scutele, un antitermic, pentru că Andrei, la două săptămâni la două săptămâni de viață, a făcut o viroză și într-o noapte a făcut febră și mi-a zis pediatra să-i dau antitermic, dar nu aveam în casă”, a spus Adela Popescu în cadrul unei emisiunii TV.


Adela Popescu le-a recomandat viitoarelor mămici să își cumpere o pompă de muls. 


„În cazul în care mamele își doresc să alăpteze, le-aș recomanda o pompă de muls. Până se reglează lactația, sânii trec prin tot felul de schimbări. (...) Din experiența mea, îmi dau seama că bebelușul a mâncat suficient, pentru că după ce se trezea îi verificam scutecul și avea cel puțin trei scaune și șase... E recomandat să nu lași copilul mai devreme de 10 minute să adoarmă la sân”, a adăugat Adela Popescu.


Vedeta TV este mult mai cumpătată și în ceea ce privește cumpărăturile pentru venirea pe lume a bebelușului. Adela a recunoscut că la primul copil a făcut multe cumpărături inutile, iar lista ei s-a redus acum substanțial. 


„Nu aș mai lua masă de înfășat. Le este utilă femeilor care nasc prin cezariană, pentru că le e greu să se aplece astfel încât să schimbe copiii. Dar dacă nasc natural, eu nu am folosit-o niciodată. (...) Nu aș investi în camera bebelușului, pentru că ajunge să fie cameră cu jucării. Sunt foarte puțini oameni care-și lasă copiii singuri în cameră să doarmă cu soțul”, a mai transmis viitoarea mămică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel