Adela Popescu, traumele provocate de rolurile din telenovele: „Mi-era frică să închid ochii...”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu este o femeie împlinită pe toate planurile, dar puțini știu cât de încercat a fost trecutul artistei. 

Chiar dacă în prezent se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată, Adela Popescu a avut parte de momente mai grele în urmă cu câtiva ani. Vedeta a trecut prin stări de anxietate, când nu putea să doarmă noaptea și nici să stea cu ochii închiși. Ce i-a cauzat artistei aceste stări?


„A fost o perioadă când munceam foarte mult, iar personajele pe care le interpretam, cele de protagonist, erau încercate de viață. Și eu nu filmam câteva luni, filmam un an, aveam o pauză de o lună, două, și apoi iar serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groznice spune: mă, e nasol ce trăiești tu, că el nu mai face diferența”, a spus Adela Popescu în cadrul podcastului „Fain și Simplu” a lui Mihai Morar. 


Faimoasa actriță muncea din greu în acea perioadă, iar personajele pe care le interpreta în serialele de televiziune ajungeau să îi controleze viața. Adela Popescu a declarat că oboseala cronică declanșase acele stări de anxietate. 


„Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni când nu puteam să dorm, mi-era frică să închid ochii. Mi-era frică de întuneric, de mulțime, nu puteam să fac duș și să am ușa închisă. Apoi, m-am liniștit brusc, la mine a fost un lucru care avea legătură cu oboseala cronică”, a adăugat actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel