Adela Popescu, cerută în căsătorie ca în filme. Radu Vâlcan: „Am jucat atât de prost”

Data publicării:
Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram
Descriere foto: Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram

Adela Popescu a fost cerută în căsătorie după un scenariu mai ceva ca în filme. Singura problemă, spune Radu Vâlcan, este că protagonistul a jucat foarte prost, iar Adela s-a prins imediat.

Radu Vâlcan și Adela Popescu se iubesc de 11 ani. Au 2 băieți împreună, iar al treilea este pe drum, actrița fiind însărcinată în 6 luni. 

S-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde schimbau replici, dar și priviri. S-au îndrăgostit și au plecat împreună pe același drum. În 2015, Radu Vâlcan a decis că este momentul să devină un cuplu și în acte, astfel că a ticluit un plan perfect pentru a o cere în căsătorie pe aleasa inimii. Singura problemă a fost că actorul a fost copleșit de emoții, astfel că Adela s-a prins de intenția acestuia. Deși cererea în căsătorie nu a mers așa cum își imaginase actorul, iubita sa a spus „da” fără să clipească, iar azi formează una dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu, poveste de dragoste ca în filme. Cum a început totul: „O mâncam din priviri, înnebuneam când apărea”


Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.


Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus Radu Vâlcan pentru Viva. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience