Adela Popescu are emoții mari pentru a treia sarcină: „Amintirile nașterii nu sunt o bucurie”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu este însărcinată în 34 de săptămâni. Ce temeri are prezentatoarea TV?

Adela Popescu va deveni mamă de băiat pentru a treia oară. Vedeta este foarte fericită, dar în același timp este și foarte stresată din cauza nașterii, dar și din cauza virusului Covid-19. Prezentatoarea TV spune că din cauza unor probeleme de sănătate pe care le are la nivelul coloanei, are dureri foarte mari în timpul travaliului. 


„Eu am niște complicații la coloană, asftel încât când copilul coboară se așează pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul eu nu am doar durere pe contracție, eu am o durere constantă ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Și atunci de exemplu cum am stat la Alexandru 10 ore în travaliu, la Andrei 5, acum nu știu cât voi sta, dar oricum sunt un infern (n.red orele de travaliu) pentru că durerea e foarte mare”, a mărturisit Adela Popescu, invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”. 


Chiar dacă cele două sarcini i-au dat mari bătăi de cap, aceasta spune că s-a recuperat foarte ușor după nașterea naturală și a uitat imediat de durerile cumplite, mai ales după ce și-a ținut în brațe copii. Pentru actriță, travaliul a fost un chin: „Amintirile nașterii nu sunt o bucurie”, a mai spus Adela. 


Pe lângă temerile pe care le are din cauza nașterii, dar și din cauza pandemiei de Covid-19, vedeta este îngrijorată și din cauza celor doi băieți ai săi. Adela Popescu susține că îi va fi foarte dificil să le poată acorda atenția de care au nevoie mai ales în primele luni după naștere. 


„Oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de... de exemplu Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste. Când îi zic că am un bebe în burtă, îmi dă un pumn. Alexandru, în schimb, e mult mai înțelegător, el a mai trceut prin asta, știe cum e. 


Mă gândesc o dată la naștere, asta mă sperie foarte tare, mă sperie povestea cu virusul Covid și mă mai sperie felul în care voi gestiona afecțiunea pe care o pot oferi celor trei copii. E nevoie de o foarte bună organizare”, a completat prezentatoarea TV. 

 

Citește și: Adela Popescu, investiție majoră înainte de a naște cel de-al treilea copil: „Am cumpărat mașina visurilor lui Radu Vâlcan”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel