Adela Popescu, anunț neașteptat despre revenirea la „Vorbește lumea”. Ce se va întâmpla cu emisiunea de pe Pro TV

Data publicării:

Adela Popescu a vorbit despre revenirea pe micile ecrane. 

Adela Popescu a fost prezentă pe micile ecrane de luni până vineri în fiecare dimineață, până anul trecut, aceasta prezentând emsiunea matinală „Vorbește lumea”, de pe Pro TV. Totuși, aceasta a trebuit să întrerupă colaborarea pentru o perioadă de timp, datorită faptului că a fost aleasă să prezinte emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, alături de Cabral. Totuși, când a revenit în România, Adela Popescu nu și-a mai dorit să revină în cadrul matinalului, din dorința de a lua o pauză binemeritată. Acum, toți fanii sunt curioși să afle când o vor revedea pe vedetă din nou în fiecare zi la televizor. În acest sens, vedeta a oferit un răspuns.

„Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc.”, a declarat Adela Popescu, potrivit playtech

Te poate interesa și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, copilării modeste. Cum au decis să își educe băieții: „Să nu fie nici prea alintaţi, nici prea răsfățați”

 

Ce spune Adela Popescu despre revenirea la „Vorbește lumea”

Cât despre revenirea în cadrul formatului de televiziune pe care l-a găzduit mai mulți ani, „Vorbește lumea”, Adela Popescu spune că este puțin probabil să se întoarcă înapoi. Vedete spune că Lili Sandu își face excepțional treaba, motiv pentru care nu și-ar dori ca aceasta să fie înlocuită. Totuși, aceasta lasă ușile deschise și spune că așteaptă noi provocări în acest sens. 

„Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.”, a mai dezvăluit ea, potrivit sursei citate. 

Te poate interesa și: „Am dormit într-o morgă” Adela Popescu, dezvăluiri șocante. Ce lucru neobișnuit a fost nevoită să facă vedeta

 

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată”

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu spunea că nu și-ar mai dori ca pe viitor să facă parte din proiecte de televiziune lungi sau zilnice, precum este „Vorbește lumea”. Vedeta este o mămică cu normă întreagă și, chiar dacă are parte de ajutor în creșterea copiilor, aceasta spune că timpul tot nu îi permite să facă aceste lucruri. 

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. 

Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută... Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.

Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după”, a mai spus ea în urmă cu ceva timp, pentru click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel