Adela Popescu a vrut o poză emoționantă de familie, dar a ieșit cel mai haios VIDEO: „ Nu ne era de ajuns haosul actual”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram

Adela Popescu a dat vestea cea mare: urmează să devină mamă pentru a treia oară și renunță la emisiunea „Vorbește lumea”, pentru a se dedica sarcinii. Iată cum a punctat vedeta momentul anunțului. 

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Aceasta a povestit în timpul emisiunii "Vorbește lumea", pe care o moderează, că mai multe persoane, inclusiv colegul ei de platou, Cove, și-au dat seama de acest lucru, motiv pentru care aceasta și-a făcut un teste de sarcină, care a iesit pozitiv.

Pentru a marcca momentul anunțului, Adela Popescu a vrut să facă o fotografie alături de soțul ei, actorul Radu Vâlcan, și cei doi copii ai lor. Lucrurile nu au ieșit însă așa cum au sperat ei, pentru că cei mici au alergat prin camera și obiectivul nu a reușit să îi surprindă laolaltă. Însă a ieșit un video extrem de haios. 

 


„Am incercat o fotografie emotionanta, asa cum se cade pentru a face un anunt important, dar atat s-a putut. 
Pe scurt, nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul si mai mare, asa ca... da, sunt insarcinata pentru a treia oara. :)
Nu avem emotii deloc, suntem siguri ca ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia asteptam sa il cunoastem.
Vrem sa fie in siguranta si pentru asta vom face tot ce tine de noi. Tocmai de aceea am si hotarat sa ma retrag de la Vorbeste Lumea atat de repede.
Va pupam tare si abia asteptam sa va tinem la curent cu ce mai urmeaza in viata noastra de familie”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

 

 

Cine îi ia locul Adelei la Vorbește Lumea

Adela Popescu nu îl va lăsa singur pe Cove, ci alături de o frumoasă blondină. Lora este cea care îi va lua locul Adelei Popescu. 


„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur. Rămâi cu Lora. Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a mărturisit Adela, vizibil foarte emoționată. 


Prezentă si ea în platou, Lora a primit și câteva sfaturi din partea Adelei Popescu. În spirit de glumă, gazda emisiunii a avertizat-o pe Lora că toate prezentatoarele de la Vorbește Lumea au rămas însărcinate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel