Adela Popescu, criză de plâns în public. Mărturisiri despre cele mai grele momente din viața ei: „Trăiam o anxietate”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor care au fost cele mai grele momente din viața ei, dar și ce a făcut-o să izbucnească în plâns.

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă cariera de succes în televiziune, vedeta se mândrește și cu o superbă familie,  formată din soțul ei, Radu Vîlcan, și cei doi băieței: Alexandru și Andrei. Mai mult decât atât, frumoasa blondină este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Spre surprinderea tuturor, mezinul familiei o să fie tot băiețel.

Cu toate astea, Adela Popescu a mărturisit că a trecut și prin momente dificile. Recent, aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a vorbit despre cele mai grele clipe care au marcat-o. Potrivit spuselor sale, la începutul pandemiei i-a fost destul de dificil, având în vedere că soțul ei era la filmări, băiețeii lor aveau febră și laringită, iar vedeta se confrunta cu o anxietate și o tuse urâtă.

„Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul în jos. Radu plecase la filmări și eu rămăsesem acasă cu cei mici. Alexandru avea febră, mami pneumonie, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam că mor și îmi pierdusem complet vocea. Tocmai începuse dementa Covid în România. Se închiseseră grădinițele, aveai voie pe stradă doar cu declarații, iar eu trăiam o stare de anxietate nouă”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Această perioadă a afectat-o destul de mult pe Adela Popescu. Aceasta a mărturisit că a avut chiar și o criză de plâns într-un magazin.

„Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket. Noroc că aveam caciulă, ochelari, mască și mănuși. Dar nu e ca și cum cineva avea curajul să se apropie de mine. Sau de altcineva, în general... Fratele meu îmi aducea provizii peste gard, iar eu îi dădeam la schimb măști chirurgicale. Soțul, un tip prevăzător, făcuse stoc. La fel de mare ca cel de făină, conserve, fasole, hârtie igienica, etc. Ce psihoză!”, a mai spus ea.

În ciuda celor întâmplate, Adela Popescu a mărturisit că acum este fericită, mai ales că este din nou însărcinată și i-a sfătuit pe toți să se bucure de faptul că ai lor sunt bine, în contextul pandemic.

„Nu aș fi bănuit că anul ce a debutat atât de straniu îmi va aduce ce mi-a adus: o nouă viață-bebelușul ce stă cuminte la căldurică în pântecele meu și mutarea în căsuța cea nouă. Iată că a trecut un an în care am crezut că le vom păți pe toate. Anul care mi-a demonstrat că “pățitul” nu are legatură cu vreo pandemie globală, ci cu...orice moment. Un moment care poate să vină oricând. Așadar... știu că sună clișeistic, dar haideți să ne bucurăm de fiecare clipă în care putem închide ochii și exclama: “bine că sunt bine toți ai mei!”, a adăugat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel