Adda, zeci de mii de euro pentru „diagnosticul greșit”. Cât a cheltuit artista pe analize, înainte să afle că are boala Lyme

Data actualizării: | Data publicării:

Adda a dezvăluit ce cheltuieli a avut cu investigațiile făcute pentru depistarea bolii de care suferă. Analizele nu sunt decontate de Casa de Asigurări. 

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni, după ce, timp de 1 an, a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit. 


În urmă cu un an și jumătate, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 


Adda este de câteva luni pe tratament pentru boala Lyme și a început deja să se simtă mai bine. Drumul artistei spre vindecare este unul lung, care implică mai multe terapii. 

„Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr”. Adda, noi informații despre lupta cu boala Lyme: „Am trecut de prima fază a tratamentului”

Câți bani a cheltuit artista pe investigațiile medicale

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Adda a dezvăluit câți bani a cheltuit pe investigațiile medicale, care au condus-o către un diagnostic greșit. Ulterior, după ce a ajuns să se confrunte cu paralizie, în timp ce era la volan, ea a mers și s-a testat pentru Borellioză, care a confirmat diagnosticul de Lyme. 

„Te doare, umărul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele', a spus Adda, în cadrul podcastului

Adda, noi detalii despre starea de sănătate. A aflat CAUZA bolii Lyme: Eu NU am luat-o prin mușcătură


Cauza bolii


Artista spune că medicii nu i-au indicat exact modul în care a ajuns la acest diagnostic și că ar putea avea cauze diverse. 

„Nu se poate spune exact, cel mai probabil congenital, de la mama. Te poți naște, dar pot să nu fie manifestări. M-a înțepat un țânțar cu Bartonella și s-a activat boala.

În perioada în care am fost diagnosticată greșit cu intoleranță la histamină mâncam doar 10 alimente, acum mănânc toate legumele, dar am renunțat la carne și am văzut că nu mai am erupții pe piele. Este important să ne testăm însă. Nu am mâncat înghețată de doi ani, ciocolată de doi ani, dar e și o parte bună, aceea că am slăbit, mă simt mai sexi.

Am fost si la psiholog, dar nu m-a ajutat, asta și mi-a zis clar că trebuie să îmi fac testele, pentru că eu sunt o persoană deschisă, problemele mele nu proveneau dintr-o traumă. Una peste alta, boala m-a schimbat asta ăn bine, eu consider că acum sunt cea mai buna versiune a mea. Cred că într-o viața anterioară am fost medic, dar acum vreau să vindec prin muzica mea. Nu am stat să intru în depresie', a mai transmis ea. 

„Mi s-au pus o mie de diagnostice”. Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate: „Boala era spre a doua fază”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel