Adda, probleme de sănătate chiar înainte de Revelion. Ce a pățit vedeta în vacanță: „M-a tăvălit bine, ce să zic”

Data publicării:
Adda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adda, sursa foto Instagram

Adda are probleme de sănătate în vacanță. Ce s-a întâmpla cu vedeta chiar înainte de Revelion?

Adda și soțul ei au plecat într-o vacanță la munte, pentru a se relaxa. Chiar dacă se distrau de minune și totul părea perfect, artista a întâmpinat probleme de sănătate chiar înainte de Revelion. 


Adda este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor ei că a răcit îngrozitor. Vedeta s-a fotografiat cu masca de aerosol la gură. Fanii s-au speriat când au văzut-o așa, dar Adda i-a liniștit și le-a dezvăluit că este vorba doar despre o răceală. 


Adda dă vina pe soțul ei pentru starea ei de sănătate și spune că acesta a aruncat-o de mai multe ori în zăpadă, ceea ce i-a cauzat această răceală. Adda a trecut imediat la tratamentul pe bază de aerosol și spune că așteaptă cu nerăbdare să se simtă mai bine pentru a-și putea lua revanșa. 


"Răcită level 10000. M-a tăvălit bine, ce să zic. Lasă că vede el. Îl omor.", a spus Adda pe Instagram. 


Adda, despre boala rară cu care a fost diagnosticată


În urmă cu un an, Adda a ajuns la spital, de urgență, cu o formă atipică de reacție alergică: urticartie dermografică și edem în gât.

 
„Mă sufocam. Simțeam cum mi se îngustează gâtul”, a mărturisit Adda pentru Spectacola, în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță.

Au urmat multe zile grele pentru artistă, care trăia cu teama că ar putea oricând să mai treacă printr-un astfel de episod care îi punea viața în pericol. Nu știa ce are și nici ce i-a declanșat acele reacții. Starea ei de sănătate nu dădea semne de ameliorare, astfel că a început să fie îndrumată de către medici să facă o serie de investigații. După câteva luni, problema de sănătate a artistei a primit un nume: Vedeta a fost diagnosticată cu Intoleranță la Histamină, o afecțiune rară. De acolo, a început lupta ei pentru a-și recâștiga sănătatea.


Adda a slăbit 11 kilograme 


Deși nu este un regim de slăbit, Adda a topit 11 kilograme în timpul tratamentului. 

 

Tratamentul pentru această afețiune implică și un regim alimentar extrem de restrictiv, din care sunt eliminate alimentele cu un conținut ridicat de histamină. De asemenea, alcoolul este interzis în cadrul acestui regim și sunt contraindicate multe medicamente. 

 

Vezi VIDEO aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel