Adda, mesaj emoționant: „Daca aș avea voie să beau azi, aș bea 10 pahare”

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

Artista a împlinit azi 12 ani de la prima melodie. Emoționată, aceasta a împărtășit cu fanii săi bucuria reușitei, chiar dacă zilele acestea s-a confruntat cu probleme de sănătate. 


„Sunt emoțională iar azi! Se împlinesc 12 ani de când am lansat prima mea piesă. Inocența, visul, dorința și munca m-au condus pe drumul ăsta și au fost acolo mereu lângă mine, în toate clipele frumoase și grele!
Muzica e energia mea, salvarea și umărul pe care plâng! Muzica nu dezamăgește niciodată, muzica doar vindecă! Daca aș avea voie să beau azi, aș bea 10 pahare  pentru entuziasmul care nu ar trebui să se piardă niciodată, pentru toți anii de studio în care am trăit cele mai frumoase și sincere emoții, atunci când am compus, pentru toate concertele în care ați cântat ceea ce am compus cuvânt cu cuvânt cu mine, confirmandu-mi că ceea ce fac e bine! Și mai ales acum, în 2020, da! Aș bea pentru muzică punct și pentru sufletele care o duc mai departe! Pentru că ea e emoție, ea e sinceră, ea nu poate fi distrusă de nimeni și de nimic!”, a scris artista pe Instagram.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt emotionala iar azi! Se implinesc 12 ani de cand am lansat prima mea piesa. Inocenta, visul, dorinta si munca m-au condus pe drumul asta si au fost acolo mereu langa mine in toate clipele frumoase si grele! Muzica e energia mea, salvarea si umarul pe care plang! Muzica nu dezamageste niciodata, muzica doar vindeca! Daca as avea voie sa beau azi, as bea 10 x ???? pentru entuziasmul care nu ar trebui sa se piarda niciodata, pentru toti anii de studio in care am trait cele mai frumoase si sincere emotii atunci cand am compus, pentru toate concertele in care ati cantat ceea ce am compus cuvant cu cuvant cu mine, confirmandu-mi ca ceea ce fac e bine! Si mai ales acum, in 2020, da! As bea pentru muzica punct si pentru sufletele care o duc mai departe! Pentru ca ea e emotie, ea e sincera, ea nu poate fi distrusa de nimeni si de nimic! ❤️

A post shared by ADDA (@addabaladda) on


Zilele trecute, artista a ajuns la spital din cauza unei erupții apărute pe tot corpul. 

”Hello dragilor, vă pup. Am plecat de la spital, nu se știe ce am, am stat toată noaptea la urgențe, și din păcate astăzi am revenit, deoarece am început să respir foarte greu, mi s-a umflat limba, mă ținea ceva în gât, ceva care nu îmi permitea să respir. M-am panicat și m-am reintors aici, la urgențe”, spunea artista  în urmă cu câteva zile. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel