Adda, mai slabă ca niciodată: „Fericită că mi s-a întors talia acasă”. Regimul prin care a topit kilogramele

Data publicării:

Adda și-a șocat fanii cu ultima sa apariție. Artista este mai slabă ca niciodată și a ajuns să aibă o talie de viespe.


„V-am terorizat cu slabitu’ meu!  Da-s fericita ca mi s-a intors talia acasa. Nu stiu pe unde a umblat in ultimii ani”, a scris artista în dreptul unei fotografii în care își cuprinde talia cu ambele mâini. 


Motivul pentru care a slăbit atât de mult


Deși fanii au crezut inițial că în spatele slăbirii artistei ar sta o dietă minune, Adda a mărturisit că a ajuns să piardă atât de multe kilograme din cauza unei probleme de sănătate. 

 În ultimele luni, Adda s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care au făcut-o să ceară ajutorul medicilor. În urma analizelor efectuate, artista a aflat că are mai multe alergii și, cu ajutorul unui nutriționist, a eliminat din dietă alimentele care îi făceau rău. Astfel că, după aflarea diagnosticului, nu numai că a reușit să își țină sub control reacțiile alergice, dar a și scăpat de câteva kilograme bune. 


„Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize și am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ținut cură de slăbire. Mi s-a curățat foarte bine și fața.

Vă recomand să mergeți la nutriționist. El vă va spune ce analize să vă faceți și ce tip de alimentație este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahăr deloc.

Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune', a povestit Adda pe Instagram.


Diagnosticată cu o boală a pielii

 

Adda a dezvăluit boala de care suferă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie în care se văd mai multe pete roșii pe spatele ei. 

 

”4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toata viata. Este o boala imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat.
Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic pentru ca lumea vorbește, batjocoreste și mai e categoria “care stie leacul suprem”. Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gand. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune!” a declarat artista pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel