Adda, gest emoționant pentru un fan care suferă de aceeași boală cu care se confruntă și ea: „Mă inspiri și îți mulțumesc pentru lecția de viață!”

Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda a făcut un gest emoționant pentru un băiețel care suferă de aceeași boală cu care se confruntă și ea.

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), după ce a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit.  Artista a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie a anului trecut, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

Adda, gest emoționant pentru un fan care suferă de aceeași boală cu care se confruntă și ea

După ce a vorbit public despre problemele de sănătate cu care se confruntă, tot mai multe persoane și-au dat seama că suferă de aceeași afecțiune ca și artista. Printre aceștia se numără și un băiețel. Adda a povestit că băiatul a luat tratamentul corespunzător, iar acum se simte mult mai bine și poate să-și urmeze visul de a deveni artist. Drept mulțumire, copilul a realizat un tablou special pentru Adda.

”Acum câteva luni, Irina, mama lui Marco, mi-a scris un mesaj. Mi-a povestit că de 4 ani umblă prin spitale cu el. Nu-i găseau diagnosticul. Din fericire, mi-au auzit povestea. Au ajuns la doctorul Ion, iar acum Marco se tratează corect și se simte mult mai bine. Este aproape vindecat.  Visul lui cel mai mare este să devină ARTIST. Dar el deja este. Pentru că ARTIST te nașți! Punct! Din cauza stării de sănătate, nu a putut să-și urmeze pasiunea, dar acum lucrurile s-au schimbat. Pictează extraordinar de frumos. Și are doar 12 ani. Acest tablou a vrut să mi-l ofere cadou. Dar eu îmi doresc mult să îl cumpăr. Artiștii trebuie susținuți, iar muncă lor merită respect! Părinții mei mi-au cumpărat cartea, chiar dacă puteam să le-o ofer și gestul lor m-a atins enorm.  Eu ce să spun?! Dragul meu, îți doresc să zbori cât de sus îți dorești. Să-ți fie viața doar lumină, bucurie și iubire. Mă inspiri și îți mulțumesc pentru lecția de viață!”, a scris Adda, pe conturile sale de socializare.

Adda a ajuns la capătul puterilor, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată

Acum, artista este nevoită să urmeze un tratament dur, pentru o lungă perioadă de timp. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Adda și-a strigat durerea sufletească. Aflată în bucătărie, cu un pahar de vin, conștientă de faptul că mai târziu o să-i facă rău, Adda și-a exprimat nemulțumirea față de sistemul medical din România față de durerea și disperarea celor care-și caută neîncetat diagnosticul și dau doar peste păreri greșite.

Totodată, artista a mărturisit că primește foarte multe mesaje legate de boala Lyme și tot mai mulți sunt diagnosticați cu această problemă. 

”E ora 2:20. Stau în bucătărie și beau un vin demisec. Au trecut alea 72 de ore de la injecție și să zicem că am voie un pic. Nu prea am voie că-i place și lui Gogu vinul. Dar jur că mă doare fix undeva ce-i place. E momentul ăla, după 72 de ore, în care mă doare efectiv undeva și trăiesc. În fine. Idee e că intru în mesaje. În ultima vreme, pe lângă mesajele legate de carieră, primesc multe de Lyme. Băi… multe. Multe rău! Niciodată nu mi-am depășit atribuțiile de om neșcolit în medicină, artist, pacient, bla, bla, bla, dar să leșin (ca să nu zic mor) de nu mi-a dat școala vieții să stau cu burta pe dânsa și să-i tocesc materia. Eu, Adda Baladda, îmi vine să urlu de supărare. Îmi vine să urlu pentru toți cei care nu știu și pierd timp prețios. Să urlu și pentru mine că mi-am distrus o parte din viață din cauza celor pe care nu i-a interesat nici o secundă de binele meu. Dar totuși, trebuie să închin paharul ăsta pentru că am învățat să trăiesc cu toată ființa mea. Urlu pentru toți cei care plâng din cauza neputinței, a ignoranței, a industriei, știți voi care, a rahatului cu moț. A multor lipsuri, nedreptate. A suferinței oamenilor, a traumei care lasă urme chiar dacă reușești într-un final apoteotic să îți vindeci trupul. Hai, bă, să se schimbe ceva! Se poate! Știu că se poate! Vă rog!”, a scris Adda, pe paginile sale de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel