Adda a rupt tăcerea. Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a certat cu CRBL în trecut: „Au fost răutăți din partea lui. Am suferit foarte mult”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo. Sursă foto: Eduard CRBL/Instagram
Descriere foto: Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo. Sursă foto: Eduard CRBL/Instagram

Adda a dat cărțile pe față și a spus motivul pentru care s-a certat cu CRBL în trecut.

Adda și CRBL sunt unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Cei doi au scos piese împreună care s-au bucurat de un real succes. Cu toate acestea, la un moment dat, între cei doi artiști a izbucnit un adevărat scandal.

Adda a rupt tăcerea. Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a certat cu CRBL în trecut: „Au fost răutăți din partea lui. Am suferit foarte mult”

Invitată în podcastul realizat de Teo Trandafir, artista a mărturisit că totul s-a întâmplat atunci când ea era la început de drum, iar CRBL ar fi profitat de acest lucru pentru a o taxa pe artistă. Pentru că nu avea mereu timp să vină la repetiții, în timpul unui concert, artistul nu a mai lăsat-o să urce pe scenă. Adda a mărturisit că a suferit mult din această cauza și chiar a scris în cartea ei, pe care a lansat-o în 2022.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

„Eram tineri. El era mai tânăr, mai zbuciumat. Își dorea să reușească. Au fost mici răutăți din partea lui. M-a sunat și m-a întrebat ce am scris în carte. I-am spus că i-o dau să o vadă. A văzut, a citit și a zis că e adevărul. Acum sunt ok. Am fost și am filmat împreună, a venit la ziua mea. A avut el niște chestii atunci. M-a scos de la Forza Zu, că nu m-am dus eu la nu știu câte repetiții.

Eu trebuia să cânt un refren, dar în același timp în care avea repetițiile, eu trebuia să mă duc la studio să fac piese pentru alții, să trag voci. Am fost șobolan de studio mulți ani. Eu trebuia să cânt un refren, nu era ceva complicat. Și el s-a supărat pe mine că de ce așa… și m-a scos. Deci eu eram la Forza Zu cu momentul meu și după care, el m-a scos. Am aflat atunci, în ziua aia, că eu nu mai intru pe scenă. Și a pus o poză cu mine, dar eu eram lângă scenă. Mi-a zis «Nu mai urci pe scenă, că nu mai vreau eu». A fost o chestie, a vrut să îmi dea el mie peste nas atunci. Am suferit tare, pentru că eram la început, plus că și eu am compus la piesele respective și te doare, ca artist la început de drum, care ai nevoie de expunere. Să fii dat așa la o parte… M-a durut foarte tare, am suferit foarte mult, dar acum am trecut peste, am dat mâna”, a spus Adda în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

„Și-a cerut scuze, dar nu după ce am scos cartea, ci prin 2016”

În urmă cu 8 ani, CRBL i-a scris un mesaj artistei pentru a-i cere scuze. Adda a mărturisit că a apreciat gestul pe care l-a făcut colegul ei de breaslă și că acum nu mai au nimic unul cu celălalt.

„Și-a cerut scuze, dar nu după ce am scos cartea, ci prin 2016. Am lansat eu o piesă care se numea «Șampania mea», care nu a prins. Nu știe multă lume de ea, doar fanii adevărați. Am spus niște lucruri și probabil că s-a regăsit și mi-a dat un mesaj în care și-a cerut iertare și a spus că mă respectă. Am apreciat foarte mult. Ne-am împăcat”, a povestit Adda în podcast la Teo Trandafir.

 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel