Adda a făcut atac de panică într-un hotel din Cluj. Cum se simte artista: ”Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeală”

Data publicării:
Sursa foto: Adda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, Instagram

Adda trece prin clipe de groază, după ce a suferit un atac de panică chiar înainte de un concert.

Problemele se țin lanț de Adda, care se chinuie din greu să învingă boala cruntă cu care a fost diagnosticată. Artista a aflat în urmă cu puțin timp faptul că suferă de boala Lyme, după ce s-a tratat pentru o lungă perioadă după un diagnostic greșit. Acum, vedeta urmează un tratament destul de dur pentru a-și reveni la normal și pentru a elimina orice urmă a acestei bacterii din organismul său. Însă, drumul spre vindecare este greu, iar Adda mai are de trecut peste foarte multe încercări până atunci.

Nu era de-ajuns faptul că vedeta se simte rău din cauza tratamentul dur, dar acum aceasta a suferit și un atac de panică, care a lăsat-o cu foarte multe urmări și dureri serioase. Vedeta a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, totul având loc chiar înainte de un concert. Chiar dacă artista pare ajunsă la capătul puterilor, aceasta privește optimistă spre viitor și speră că totul va reveni la normal.

Adda a suferit un atac de panică în Cluj

„Aș vrea să va spun niște lucruri despre care nu prea vorbește nimeni deschis. Pentru că ar da dovadă de slăbiciune. Sunt în Cluj la un hotel. Fac exerciții de respirație de 2 ore că să înving atacul de panică. Am acea reacție herx de la Borelia (când moare, eliberează mai multe toxine decât atunci când e vie). Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeala fetei și o stare de panică nejustificată și un plâns de bebe incontrolabil. La ora 22:00 am concert și pe lângă faptul că mă adun că să-mi fac meseria bine, mă adun ca să pot să mă relaxez și să trăiesc bucuria unui concert, din care îmi hrănesc sufletul.

Mă dau cu crema să dizolv nodulii de la injecții că să aibă asistență unde să le facă pe următoarele și trec de la furia că trăiesc asta, la recunoștință că trăiesc asta. Pentru că, nu demult am fost un roboțel ce făcea automat lucrurile pentru care, acum ii mulțumesc lui Dumnezeu. Că îmi da încă o zi și încă o șansă să merg înainte. Să mă vindec și poate să inspir și să ajut alți oameni care simt că nu mai pot. Și eu simt că nu mai pot. Dar vreau să POT. Și atunci mai pot puțin! Și mâine o să pot mai mult!”, a scris Adda pe Instagram.

Adda, pe patul de spital: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva” FOTO

Artista a cheltuit zeci de mii de euro pentru diagnosticul greșit

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni, după ce, timp de un an, a fost tratată pentru o afecțiune greșită. Aceasta a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o reacție alergică extrem de urâtă, iar după luni de investigații și diete extrem de stricte, Adda avea să afle că boala ei este de fapt cu totul alta.

„Te doare, umărul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele', a spus Adda, în emisiunea de la PRO TV.

La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel