Cum s-au cunoscut ADDA și Cătălin Rizea: Eram semi beată, după un concert

Data publicării:

Adda a povestit, cu mult umor, cum și-a cunoscut soțul. 

Adda și Cătălin Rizea sunt împreună de 7 ani și în urmă cu 5 ani s-au căsătorit. Sunt părinții unui băiețel, lucrează cot la cot și spun despre ei că sunt cei mai buni prieteni. 2021 a fost un an extrem de dificil pentru ADDA. Diagnosticată cu o boală raraă, vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Soțul ei i-a fost întotdeauna alături și a știut cum să o repună pe picioare, în ciuda obstacolelor.

 

Recent, vedeta le-a povesti fanilor cum au ajuns să se cunoască și care a fost prima impresie pe care a avut-o despre Cătălin. 

„Iulie 2014

Cum să îl descriu? Cum să mă descriu când sunt cu el? 
L-am cunoscut la sfârșitul lui Iulie. Eram semi beată, după un concert. Intrat pe ultima suta de metri. Am plecat la mare cu doua prietene. Ne-am găsit cazare tocmai în Eforie. O camera care arata a baie, cu trei paturi de o persoana. Cu doar fucking 400 de lei. După ce am comandat de la wanna be restaurantul de vis a vis, pui, care era de fapt peste, că a greșit ospătarul, mi-am dat seama că nu mai ajung la concert. Monica Munteanu mă suna că trebuia să încep în 30 de minute. Așa că am plecat cu fetele, pe o aglomerație infernala. Pe vremea aia nu știam să merg pe tocuri. Mi-am luat teniși în picioare și tocurile în mana, că să mă schimb acolo. Când ne-am dat seama că mai sunt 10 minute și începe cântarea, am ieșit din mașină. Știți cadrele alea din filme? Când se oprește lumea în loc și actriță aleargă în slow motion?

 Nah, degeaba le știți, că nu a fost așa. Lumea nu s-a oprit. Pe o muzica ambientala de claxoane, am început să fug că la maraton pe trotuar, cu fălcile pe fast forward, apoi direct pe plaja, până la locația concertului. Când am ajuns, gâfâiam. Aveam rimelul la buric și rujul întins pe fata, de zici că m-a sărutat pasional un camion. Am intrat în baie să mă retușez. Ce să mai retușez? Îmi trebuia operație estetica. Mi-am luat tocurile și când am ieșit pe terasa, mi-am dat seama că scena era o masa. Doua picioare pe ciment și doua înfipte în nisip. 

Ok, mi-am luat tenișii din nou în picioare. Riscam să “iți arat că poc” cu mutra în șampaniile milionarilor, daca rămâneam prințesă. Am cântat. Am mai stat puțin. Nu cunoșteam pe nimeni. Pe bune? În urma cu câteva luni mâncam pufuleți și covrigi de la metrou. Nu aveam eu fata de Loft. Nu mă simțeam în largul meu, pentru că nu era lumea mea. Așa că, am plecat cu fetele la o terasa drăguță, pe malul marii. Am mâncat o salata și am băut puțin vin.

Apoi au apărut patru crai de la răsărit. Unul dintre ei, era îndrăgostit de prietena mea, Ana, și i-a carat pe ceilalati trei după el. Eu, semi amețită, pe caterinca, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca mea sărutată pasional de camion. Da’, stați liniștiți că freza lui era în perfecta armonie cu meclă mea. Avea creasta. Știți aripioara rechinului, ce se vede la suprafață. Aia scary, de care fug toți? Așa era. Mi-a spus că îl cheamă Catalin.
Cum l-am cunoscut”, a scris ADDA e rețelele de socializare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel