Adda a ajuns la perfuzii. Mesajul artistei, direct de pe patul de spital: „M-am săturat să tratez simptome și am refuzat să cred că o să fiu dependentă toată viața de antihistaminice”

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta are mari probleme de sănătate.

 

Adda a dezvăluit în ultimele luni că se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu dermografism și are mai multe alergii, motiv pentru care a fost nevoită să adopte o dietă specială dar și să ia mai multe tratamente medicamentoase. Vizibil, corpul vedetei s-a transformat total. A slabit foarte mult, iar spatele ei este plin de semne ale bolii.


Acum, vedeta a postat o fotografie de pe patul de spital, în care le spune fanilor că vrea să depășească problemele de sănătate și că a început să adopte diverse terapii. 

ADDA, diagnosticată cu o boală cruntă. Motivul pentru care a ascuns-o timp de 4 luni: „Lumea vorbește, batjocorește”

 


”Poza asta este nuca din peretele Instagramului, dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul. V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea. Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice. Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc. Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet!  Ps: Va recomand cartea “Codul vindecarii””, a scris artista pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel