Adam Sandler a fost recompensat cu premiul Mark Twain pentru umor american

Data publicării:
Adam Sandler, captură video YouTube
Descriere foto: Adam Sandler, captură video YouTube

Actorul de comedie Adam Sandler a devenit duminică cea de-a 24-a personalitate recompensată cu premiul Mark Twain pentru umor american în cadrul unui eveniment desfăşurat la Kennedy Center din Washington, la care au luat parte vedete precum Jennifer Aniston, Chris Rock şi Conan O'Brien.

Adam Sandler, care a jucat în pelicule precum ''Spanglish'', ''The Wedding Singer'' şi ''The Waterboy'', a fost celebrat pentru talentul său comic care, deşi nu a fost întotdeauna pe placul criticilor, a cucerit publicul şi a generat încasări de miliarde de dolari.

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a renunţat la ţinuta sa obişnuită alcătuită din pantaloni scurţi şi tricou şi a abordat o vestimentaţie business, spunând totuşi că sacoul îi era prea mare.

''Nu ştiu dacă acest costum e pe mărimea mea sau nu, l-am pus pur şi simplu pe mine... pentru a doua oară'', le-a spus actorul reporterilor pe covorul roşu, înainte de debutul evenimentului.

''Dar toate celelalte... premiul în sine, nu m-am gândit la asta niciodată în viaţa mea, nu m-am aşteptat niciodată la ceva de felul acesta'', a mai spus el.

Actorul de stand-up Dana Carvey s-a referit la longevitatea lui Adam Sandler. ''Nimeni nu a mai avut o astfel de carieră'', a declarat Dana Carvey în faţa reporterilor înaintea galei. ''Cine a mai rezistat atât de mult? E iubit'', a adăugat el.

Prieteni şi parteneri de scenă ai lui Adam Sandler, alături de mama şi soţia actorului, au urcat pe scena de la Kennedy Center pentru a-l tachina pe actor şi pentru a sublinia evoluţia lui ca interpret de stand-up, actor de filme şi cântăreţ.

''Faceţi o greşeală de-a dreptul îngrozitoare'', a glumit realizatorul de televiziune Conan O'Brien, mustrându-i pe organizatori pentru selectarea lui Adam Sandler, o fostă vedetă a emisiunii de satiră ''Saturday Night Live''.

Mama lui Adam Sandler, Judy, a ironizat preferinţele vestimentare ale fiului ei. ''Este un neglijent'', a spus ea în propriul stil comic, după care şi-a lăudat fiul: ''Suntem atât de mândri de tine''.

Actorul David Spade şi-a exprimat uimirea în ceea ce priveşte succesul de box-office al lui Sandler. ''Patru miliarde de dolari în filme, cu atât de mult talent'', a spus Spade, făcând un gest care sugera o cantitate mică.

Jennifer Aniston, care a jucat alături de Adam Sandler în pelicule precum ''Just Go with It'' şi ''Murder Mystery'', produs de Netflix, şi-a lăudat colegul de distribuţie. ''Adam Sandler, eşti unic'', a spus ea.

Întrucât Casa Albă se află la mică distanţă de Kennedy Center, unii dintre prezentatori au abordat şi teme politice.

Dana Carvey i-a imitat pe preşedintele Joe Biden şi pe fostul preşedinte Donald Trump, iar actorul de comedie Chris Rock a menţionat potenţiale acuzaţii penale împotriva liderului republican.

''O să-l arestaţi într-adevăr pe Trump?'' a întrebat Chris Rock. ''Asta o să-l facă şi mai popular'', a adăugat el.

Chris Rock, care a fost pălmuit pe scena galei premiilor Oscar în 2022 de actorul Will Smith, s-a referit şi la Paul Pelosi, soţul fostei preşedinte a Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi, care a fost atacat de un intrus în locuinţa cuplului din San Francisco anul trecut.

''Paul Pelosi, singurul tip care înţelege cum m-am simţit'', a spus Rock, în faţa unui public din care făceau parte şi soţii Pelosi.

Adam Sandler s-a alăturat astfel seriei de personalităţi răsplătite cu premiul Mark Twain, care îi include pe Jon Stewart, Dave Chappelle, Julia Louis-Dreyfus, David Letterman, Carol Burnett, Eddie Murphy şi Ellen DeGeneres.

Distincţia poartă numele romancierului şi eseistului Samuel Clemens, cunoscut sub pseudonimul său literar, Mark Twain. Gala de duminică seară va fi difuzată de postul de televiziune CNN pe 26 martie, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel