Adam Lavine, acuzat că și-a înșelat soția cu un fotomodel de 23 de ani: „Nu am avut o aventură, dar am întrecut măsura”

Data actualizării: | Data publicării:
Sumner Stroh și Adam Levine, capturi video YouTube/TikTok
Descriere foto: Sumner Stroh și Adam Levine, capturi video YouTube/TikTok

Adam Levine spune că modelul care susține că a fost manipulată pentru a avea o relație fizică de un an cu el, ar minți... deși recunoaște că "a întrecut măsura".

Adam Levine a declarat pentru TMZ: "Am folosit o judecată proastă în a vorbi cu oricine altcineva în afară de soția mea în orice fel de mod de flirt. Nu am avut o aventură, cu toate acestea, am întrecut măsura într-o perioadă regretabilă a vieții mele".

El continuă ... "În anumite cazuri, a devenit nepotrivit. Am abordat acest lucru și am luat măsuri proactive pentru a remedia acest lucru cu familia mea."

"Soția mea și familia mea sunt tot ce mă interesează pe lumea asta. Să fiu atât de naiv și de prost încât să risc singurul lucru care contează cu adevărat pentru mine a fost cea mai mare greșeală pe care aș putea-o face vreodată. Nu o voi mai face niciodată. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta și o vom face împreună.", a mai spus artistul.


Sumner Stroh a făcut dezvăluirile pe TikTok luni dimineață - la doar câteva zile după ce soția lui Adam, modelul Victoria's Secret, Behati Prinsloo, a anunțat cea de-a treia sarcină a lor.


Sumner a susținut că a fost păcălită să aibă o aventură cu cântărețul ... spunând că s-a întâmplat într-un moment în care era tânără și naivă - adăugând că acum se simte exploatată.

Ea a arătat chiar și presupuse capturi de ecran în care el i-a trimis mesaje după luni de tăcere radio ... scriind: "Ok întrebare serioasă. Voi avea un alt copil și dacă este  băiat, chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta? Foarte serios."

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh


Internetul a explodat din cauza acestor afirmații... cu Adam în trend pe Twitter. Unii îl credeau, în timp ce alții o suspectau pe Sumner că urmărește influența.


Adam și Behati au fost împreună din 2012 - s-au despărțit pentru scurt timp în mai 2013, dar și-au anunțat logodna câteva luni mai târziu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)


Ei s-au căsătorit anul următor ... au continuat să aibă 2 copii împreună - Dusty Rose, în vârstă de 5 ani, și Gio Grace, în vârstă de 4 ani.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel