Ada Gales s-a căsătorit. Declarația de dragoste pe care nu a apucat să o spună: „te iubesc mai mult decât este omenește posibil”

Data actualizării: | Data publicării:
Ada Galeș și Ionut Tata, foto Instagram
Descriere foto: Ada Galeș și Ionut Tata, foto Instagram

Ada Galeș, actrița care în 2016 a primit premiul UNITER pentru debut, și-a unit destinul cu Ionuț Tata. 

Ada Galeș și Ionuț Tata au făcut cununia civilă în acest weekend. După ceremonie, actrița a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care le mulțumește apropiaților că le-au fost apropape și în care ăi declară dragostea soțului ei. 


„Asta era ciorna discursului meu, doar ca nu am apucat sa il zic sambata, sigur apuc sa scriu unul mai bun pentru la vara, dupa cununia religioasa.

“poate ca a venit momentul sa va zic ca discursurile au loc pentru ca eu mi-am dorit mult sa sacralizam evenimentul. sa trecem un prag spre o lume interioara pe care… des… o banalizam de teama sa nu ne copleseasca cu greutatea ei.

in primul rand, ii multumesc bunicii mele care m-a invatat fara vorbe sa ma simt in siguranta in mister.

relatia apartine si comunitatii si are nevoie de sprijinul ei. le multumesc oamenilor care ne sustin.

le multumesc parintilor mei, datorita lor sunt aici acum, asa cum sunt, le multumesc parintilor pe care ii primesc ca imi ofera sansa sa ma dezvolt in iubire si sa ne marim familia. Tony Mott, Mihai Galeș, Galeș Alexia și Lidia Tata.  

am de multumit la 2 ioane.

 

Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"/ EXCLUSIV

 

Ioana Anastasia, a fost foarte important pentru mine sa imi spui la momentul potrivit cat de importanta e relatia mea.

si Ioana Mishi care mi-a povestit despre cum inima si iubirea ei s-a dublat cu fiecare copil pe care il are cu toate ca nu stia unde ar putea sa mai incapa atata iubire in ea.

sunt sigura ca o sa vad si cu copiii nostri, dar stiu ca in momentul asta exist odata cu tine in mine.

te asigur ca esti in siguranta si ca nu exista nimic mai important pe lume decat familia noastra.

iti multumesc ca existi, iti multumesc pentru tot efortul depus sa fim bine (bine aici ii multumesc si terapeutei noastre, Gina Enache :)) ), iti multumesc pentru sansa de a ma putea dedica (intotdeauna am crezut ca am venit pe lume ca sa iubesc desavarsit si pana acum mi-a fost teama mereu ca nu o sa am ocazia).

iti promit ca orice s-ar intampla pe lumea asta sunt alaturi de tine si ca te iubesc mai mult decat este omeneste posibil.”, a scris artista pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada Gales (@adagales)

 

Anunț inedit

Actrița a ales un mod inedit de a anunța că se căsătorește. Cu doar câteva zile înainte de ceremonie, vedeta a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare alături de Ionuț Tata și le-a spus fanilor că urmează să devină soț și soție.

 

„Am ales unele dintre cele mai raw și random poze să vă zic că ne căsătorim. Sămbăta. Mi se părea aiurea să nu vă zic asta așa cum m-am obișnuit să comunic cu voi, banal, frust, autentic, așa cum cred că e de fapt și viața, așa cum cred că ar putea fi și social media, onestă. O să vă umplu de sirop săptămâna asta, de alegerile făcute, de insightul pe care îl am, de perspectiva mea asupra acestui eveniment. Singurul lucru cert pe care îl știu e că this is it.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada Gales (@adagales)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel